Stash Trash #9 ♥ Mascara Editie

Onder het motto “Beter laat dan nooit”: Het artikel van vandaag! Ik laat voor de allerlaatste keer een Stash Trash artikel zien. Hierin bespreek ik 5 opgemaakte producten, deze keer 5 mascara’s. Na vandaag komen er geen Stash Trash artikels meer online, maar zal ik mijn opgemaakte producten in videovorm bespreken. Benieuwd wat ik van deze 5 mascara’s vond? Kijk snel verder!

Stash Trash #9 -jun.2015- DaintyRibbons.com01

1. Beauty UK – Extreme Volume – Length + Lift Mascara

Deze mascara ontving ik ooit in een box. Helaas beviel deze me totaal niet. Hij deed helemaal niets voor mijn wimpers. Hij was niet goed zwart, verlengde niet en gaf geen volume. Als ik deze droeg, leek het net alsof ik geen mascara droeg. Deze koop ik dus zeker niet meer opnieuw. Ik heb hem eerlijk gezegd zelfs niet opgemaakt. Hij is gewoon enorm snel uitgedroogd.

2. Nee Make-up – Deep Black Extension Mascara

Deze mascara vind ik echt top! Ik leerde dit merk kennen aan de hand van deze mascara. Mama kocht hem een hele tijd geleden voor mij bij een schoonheidssalon en ik was op slag verliefd. Over deze mascara kan je hier een review lezen! Ik ben benieuwd naar andere producten van Nee Make-up en zou deze mascara zeker en vast opnieuw kopen!

3. Clinique – High Impact Mascara

Over deze mascara van Clinique hoor ik alleen maar positieve dingen. Ook ik ben er tevreden over, al zal ik hem niet opnieuw kopen. Voor een lagere prijs vind je mascara die even goed of zelfs beter zijn!

4. Benefit – They’re Real

Ook deze mascara vind ik top! Ik heb deze al meerdere malen gebruikt en snap de hype hierom volledig! Toch koop ik hem niet meer opnieuw. De enige reden hiervoor is dat Benefit niet dierproefvrij is. Jammer!

5. Maybelline – The Falsies Flared

Dit is zonder twijfel 1 van mijn all time favoriete mascara’s! Ik heb er nog enkele als back up en gebruik deze daarom dagelijks! Toch heb ik besloten ook deze niet meer opnieuw te kopen om dezelfde reden als hierboven: Maybelline is niet dierproefvrij.

Zo, dat was het voor vandaag: een kort maar krachtig artikel! Hebben jullie deze mascara’s al geprobeerd? Wat is jullie all time favoriete mascara?

10 Comments

 1. Mariska 3 december 2015

  Ik heb eigenlijk bijna altijd een mascara van maybelline, het wordt toch tijd om iets anders te proberen en hier staan leuke aanraders tussen!
  Mariska onlangs geplaatst…Nep wimpers voor beginners (Eylure starter kit review)My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja die van Maybelline zijn ook wel goed he Maar die van Nee makeup is ook echt top!


 2. Jamey 3 december 2015

  Mijn fav is toch ook echt de benefit!
  Jamey onlangs geplaatst…New in – The RubzMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja die is inderdaad goed!


 3. beautifulday4makeup 3 december 2015

  Lekker veel mascara’s. Naar die van Benefit ben ik super benieuwd
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Unboxing Goodiebags Antwerpse Persdagen SS2016My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Inderdaad Die van Benefit is echt heel fijn!


 4. Nele 3 december 2015

  Inderdaad, kort maar krachtig… maar wel leerrijk :-p Ik denk dat ik volgende keer voor de Maybelline – The Falsies Flared ga. Momenteel gebruik ik de Lash Sensational van Maybelline, daar ben ik ook erg tevreden van x

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja The Falsies Flared is echt top! De Lash Sensational heb ik nog niet geprobeerd


 5. Nicole 4 december 2015

  Die mascara van Benefit lijkt me zo fijn!
  Nicole onlangs geplaatst…Kiko Colour Veil BlushMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 december 2015

   Ja is hij ook echt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge