Swap ♥ Advent Edition ♥ De Onaangename Wending

Swaps, één van de leukste samenwerkingen die je op afstand kan doen met medebloggers. En nog leuker als je ze aan de leukste tijd van het jaar kan koppelen. Of althans dat zou het moeten zijn. Ik ging een swap aan met Naomi van beautyspot1990. Benieuwd welke onaangename wending deze swap nam? Kijk dan snel verder!

Ik ben zelf iemand die veel moeite en tijd steekt in samenwerkingen met andere bloggers of gewoon samenwerkingen in het algemeen. Kwaliteit gaat bij mij boven kwantiteit en ik lever liever iets een beetje later af, dan slordig of op een manier waarvan ik er zelf niet tevreden over ben. Zo ook met een swap.

De Swap

Eind oktober werd ik door Naomi gecontacteerd met de vraag om een swap te doen, kersteditie. Zelf vind ik swaps heel leuk, en al helemaal als het een kersteditie is. Daarom stelde ik voor er een adventsswap van te maken aangezien we beide geen adventskalender hadden. Het idee was dat we elk voor een bepaald bedrag 24 cadeautjes uitzochten voor elkaar, deze apart inpakten, er een nummertje ophingen en naar de andere verstuurden in een pakket. Het budget was erg klein, en daarom ging ook ik, naast de nieuw gekochte producten, op zoek naar nieuwe, ongebruikte, ongeopende producten van leuke merken in mijn eigen stash om te voorkomen dat het een Essence en Action pakket werd. Alsnog zat ik met mijn pakket voor Naomi ruim over ons afgesproken budget, wat ik zelf totaal niet erg vind, want ik wil dat de andere persoon van de swap blij is met haar pakket! Verder spraken we ook af elk cadeautje op Instagram te posten en aan het einde van de swap er een artikel over te schrijven. Vandaar dus dit artikel. Hoewel ik er graag een positief en blij artikel over had geschreven, wil ik eerlijk blijven over mijn ervaring met de swap.

De uitvoering

Om het pakket echt in de kerstsfeer te brengen ging ik inpakpapier met kerstpatroontjes kopen en een leuk kerstkaartje om erbij te steken, dit rekende ik zelfs niet bij het budget want ik wilde vooral dat het een pakket was om blij van te worden. ‘Tis the season to be jolly, right? Het pakket ging op de post en de swap kon beginnen zodra ik de doos van Naomi openmaakte op 1 december.

De eerste teleurstelling

Dat was eigenlijk al een eerste kleine teleurstelling. De cadeautjes voor mij waren allemaal ingepakt in wit ‘klad’papier met het logo van Dr. Hauschka erop. Dit is papier dat we bij een event kregen om notities op te maken. Jammer, ik had gehoopt op iets meer kerstsfeer in de doos, zoals in die voor haar. Verder waren sommige cadeautjes op zo’n manier ingepakt dat ze gewoon uit het papier schoven, waardoor ik enkele dingetjes dus ook al gezien had. Nu ben ik echt niet graag negatief en probeer ik altijd overal het positieve in te zien. Ik liet dus de inpakdomper achter me en begon met veel plezier en goede hoop aan het uitpakken van de cadeautjes, dag na dag.

Dubbele producten

Hoe positief ik het ook bleef bekijken en hoe graag ik ook blij wilde zijn met deze adventsswap, ik werd bijna elke dag weer teleurgesteld. Wie mijn blog ook maar een beetje volgt, heeft ongetwijfeld al gezien dat ik een abonnement heb op de Styletone box. Ik had na enkele dagen van de swap direct door dat Naomi nooit de moeite heeft gedaan om even mijn blog te bekijken. Er zaten bijgevolg maar liefst 8 producten uit de Styletone box tussen haar cadeautjes voor mij. Niet dat dit geen leuke producten zijn, don’t get me wrong. Maar ik heb na deze swap dus minstens 8 producten dubbel aangezien ook ik al deze producten in de Styletone box heb ontvangen.

Gebruikte producten

Je zou nu kunnen denken: “Leuk! Tijd voor een winactie dan! :D” Dat zou ik wel kunnen doen inderdaad, maar ik betwijfel of jullie graag een doos vol gebruikte producten zouden ontvangen. Want, yep, you guessed it: Niet alleen heb ik deze producten al, een groot deel ervan is gebruikt. Niet bepaald wat ik onder een swap versta. Zeker niet als we het tijdens het regelen van deze swap over ‘kopen’ hadden. Van de 24 producten die ik ontving, waren 8 producten zichtbaar gebruikt. Daarmee bedoel ik lipsticks en poederproducten waar je het echt aan kan zien. Tubetjes en dat soort producten heb ik dan nog niet meegeteld, omdat je het daaraan niet goed kan zien. Maar eerlijk? Ik vrees dat ook de overige producten bijna allemaal gebruikt/getest zijn. Het lijkt wel alsof Naomi graag wat leuke, nieuwe producten wou ontvangen in ruil voor haar afdankertjes. 

Dag 16 van de adventbox van @beautyspotnaomii #adventkalender2015 #adventkalender #adventbox #advent #gebruikt #tweedehands #sad

Een foto die is geplaatst door Dainty Ribbons ? (@daintyribbonsblog) op

De discussie

Ik vertelde tijdens de swap over de teleurstelling aan enkele vriendinnen en omdat ze het allemaal niet zo fijn vonden voor mij, wilden ze hun zegje even doen tegen Naomie onder de Instagram foto die ik die dag (zie de foto hierboven) plaatste. Je kan het gesprek gerust even lezen, maar long story short: Noami beweerde dat ze de producten nooit had aangeraakt. Dat er per ongeluk een product in zit dat in de winkel al getest was, is mogelijk. Maar dat dit 8 maal gebeurt inclusief met producten uit een Styletone box? Dat lijkt me echt enorm sterk! En dan heb ik het nog niet eens over de producten waaraan je niet of niet goed kan zien of ze gebruikt zijn. Styletone box heeft me nog nooit teleurgesteld en hun producten zijn altijd splinternieuw, onaangeraakt en goed verpakt. Bij hun ligt de fout dus zeker niet!

Op dag 18 besloot Naomi mij te blokkeren op elk social media kanaal waar ze me op volgde en te stoppen met het posten van de producten die ik haar gegeven had. De reden? Omdat ik bij de foto’s vermelde of het product gebruikt of dubbel was. In mijn ogen doe ik hier niets mis mee. Echt jammer vond ik dit want het laatste cadeautje was een handgemaakt juweel van mijn mama (Tutto Bello) dat perfect was voor de feestdagen! (om nog maar eens aan te tonen dat ik de box écht leuk wou maken!!) Dat ze stopte met het posten van de foto’s, wat de afspraak was en wat ik wel bleef doen (en ja, ik vind dat ik bij mijn foto’s mocht zetten dat het product gebruikt of dubbel was), was niet alles. Een medeblogster (die ik ervoor nog niet kende) sprak me aan via een privé berichtje. Ze vond dat ze me iets moest vertellen. Naomi had het lef gevonden om andere (meerdere) bloggers (die ze zelf niet eens kende!!) aan te spreken en hen te vertellen dat ik dit ‘gedaan’ had (ik heb enkel onder de foto’s verteld welke producten gebruikt of dubbel waren…) om haar in een zwart daglicht te stellen. Ik weet niet wat me zou bezielen als ik zou verzinnen dat de producten gebruikt in mijn doos zaten. Een fout maken, die niet willen toegeven (wat eigenlijk voor mij al voldoende was), geen excuses willen aanbieden en mij dan blokkeren: Oké. Maar dan anderen proberen te doen geloven dat IK dit verzin en op die manier mij in een slecht daglicht proberen stellen, hoewel ik WEL moeite voor de box heb gedaan? Dit gaat een stap te ver voor mij!

Op 19 december kreeg ik een privé berichtje van Naomi via Instagram waarin ze haar verontschuldigingen aanbood. Meerdere meiden hadden haar blijkbaar proberen overtuigen het uit te praten, iets wat van haar kant moest komen aangezien ik overal geblokt was en haar dus niet eens kon bereiken moest ik willen. Ze bood aan om het goed te maken door samen met mij een product te gaan uitkiezen van Mac dat zij voor mij zou kopen. Hoewel ik het gebaar apprecieer, heb ik haar aanbod afgewezen aangezien ik dierproefvrij probeer te bloggen en Mac dus niet thuishoort op mijn blog. Bovendien heb ik op dit moment geen behoefte om af te spreken met Naomi, ik zou niet weten wat te vertellen en zou me nogal awkward voelen ofzo. Ze is uiteindelijk verder gegaan met het posten van de foto’s op Instagram, maar bleef jammer genoeg ontkennen dat zij de producten in mijn doos gebruikt heeft.

De conclusie

Ik ben iemand die sowieso niet zomaar iedereen vertrouwd. Iemand vertrouwen kost bij mij extra veel tijd en moeite. Dat heeft ook zo zijn redenen. Dat ik een swap aanga met een blogger die ik eigenlijk niet echt goed ken, en daardoor dus een stukje controle uit handen geef en vertrouwen moet hebben in die persoon, is al heel wat voor mij. Swaps zoals deze zorgen ervoor dat dit vertrouwen alleen maar nog meer vermindert en dat ik op dit moment besloten heb nooit meer een swap te doen met bloggers die ik niet persoonlijk ken. Hoe jammer het ook is, die teleurstelling kan ik absoluut missen. Ik ken Naomi niet persoonlijk, maar eerlijk gezegd heb ik daar op dit moment ook geen behoefte aan. Ik heb meer dan genoeg blogvriendinnen waar ik nog een keer een swap mee zou kunnen doen, waar ik wél vertrouwen in heb om een leuke box te ontvangen waar ik enthousiast van word en die wél moeite zouden doen tijdens onze swap.

Let this be a lesson.

123 Comments

 1. Mariëlle 28 december 2015

  Ik heb dit helemaal niet mee gekregen, wat jammer dat het zo is gelopen zeg! Ik doe eigenlijk niet zo vaak swaps en wel hierom!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Dermolin DagcrèmeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja het is inderdaad heel jammer! Om deze reden ga ik het dus ook niet meer doen..


 2. carolien 28 december 2015

  Ik vind dit echt heel erg naar voor je! Ik zag steeds de fotos waarin je echt duidelijk kunt zien dat ze gebruikt zijn. Ik geloof niet dat jij iemand in een kwaad daglicht zou zetten en dit zou verzinnen. Die naomi is niet goed wijs, dat ze ook zomaar andere berichten naar je laat sturen. Helaas zitten er dus overal rotte appels tussen. Meid jij hebt echt een mooie blog waar je echt trots op mag zijn, wees trots dat je zelf wel een mooi pakket hebt gemaakt! En ik hoop dat je toch nog vertrouwen krijgt in andere ‘onbekende’ bloggers!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik snap ook niet wat haar bezielde.. Voorlopig doe ik geen swaps meer met bloggers die ik persoonlijk niet ken, misschien verandert dat ooit nog wel terug..


 3. Sarahdise 28 december 2015

  Oei, had al gemerkt op IG dat er wat ontevredenheid was over je swap, maar dit is echt wel heel zuur. Zeker als je zelf wel geprobeerd hebt om er iets van te maken met een beperkt budget. Echt balen!
  Sarahdise onlangs geplaatst…All I want for Christmas… #6 MAC + MORE BEAUTYMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik had inderdaad echt moeite gedaan om het leuk te maken. Jammer dat het zo gelopen is..


 4. beautifulday4makeup 28 december 2015

  Ik vond het ook vreselijk om te zien hoe je er telkens ongelukkiger door werd. Wie stuurt er nu gebruikte producten… Vreselijk! Ik zou erg onaangename kriebels over mij rug hebben als ik dit zou hebben. Mooi artikel heb je er van gemaakt. Ik weet niet of ik zo kalm en objectief zou kunnen blijven
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Yves Rocher Nagellak in Rose GivreMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel Kim voor je lieve reactie!


 5. Hannelore 28 december 2015

  Ik zag het al op instagram dat er iets mis was en vind het eigenlijk wel goed dat je er een blogpost over hebt gemaakt. Gewoon al om zaken op te klaren en andere te waarschuwen zeg maar. Ik begrijp echt niet hoe iemand zo iets kan doen en dan nog beginnen met jou zwart te maken. Gelukkig weten de meeste onder ons dat je dat allemaal nooit zou verzinnen.
  Hannelore onlangs geplaatst…Schoenencollectie 2015My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel! Ik ben blij dat zoveel mensen achter mij staan hierin. Ik had een beetje schrik om dit te posten aangezien het toch een negatief artikel is en ik helemaal niet graag negatief ben op mijn blog. Maar de lieve reacties overtuigen mij dat het toch een goed idee was om dit even te laten weten aan iedereen. Echt lief ook dat de meesten weten dat ik zoiets nooit zou verzinnen!


 6. Nicky | NickyNails 28 december 2015

  Wat ontzettend jammer! Ik dacht juist ik wil ook een keer een swap doen maar dan doe ik het zeker met iemand die ik redelijk goed ken! Ik hoop dat er toch nog een paar producten tussen zitten waar je wel iets aan hebt! En knap dat je jou verhaal zo rustig hebt verteld. In mijn ogen heb je niks verkeerd gedaan! ♥

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik zou zelf aanraden om het met iemand te doen waarvan je weet dat je die persoon kan vertrouwen hierin. Zou jammer zijn dat het voor jou ook zo tegenvalt. Daarom ook dat ik dit wou delen. Dankjewel voor je lieve reactie!


 7. Silkeblogs 28 december 2015

  Wauw, ik begrijp echt niet waarom je zoiets zou doen als zij heeft gedaan. Zo jammer =( x
  Silkeblogs onlangs geplaatst…Lierac Hydragenist Serum en SOS AquabalmMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Nee inderdaad. Ik vind het ook jammer!


 8. Nele 28 december 2015

  Zo spijtig zeg! Ik snap niet dat iemand zoiets nog maar DURFT, en dan nog blijven ontkennen ook. Wel knap dat je hierover een artikel schrijft! X
  Nele onlangs geplaatst…Mijn goede voornemens voor 2016My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja ik vind het ook echt jammer dat ze blijft ontkennen. Dankjewel voor je lieve reactie!


 9. Anouk 28 december 2015

  Oh, wat is dit jammer! Zo zie je maar wat voor gemene mensen er bestaan… Heeft ze haar excuses ondertussen al aangeboden of zo? Wel een heel leuk artikel!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ze heeft haar excuses wel aangeboden, maar blijft zeggen dat ze de producten niet gebruikt heeft, terwijl ze toch echt wel duidelijk gebruikt zijn.. Heel jammer. Dankjewel!


 10. Fientje 28 december 2015

  Ik had het al gezien op Instagram en ik begrijp helemaal niet wat haar bezielde toen ze de box aan het samenstellen was. Jou kennende, moet alles in orde zijn en ik ben ervan overtuigd dat jij daar meer moeite hebt ingestoken dan wat eigenlijk de afspraak was. Erg jammer dat je dan zo’n teleurstelling terugkrijgt. Inderdaad, een les voor ons allemaal zeker! En dat ze je zou meenemen naar MAC bewijst nog maar eens dat ze jouw blog niet leest, want dan had ze ook geweten dat jij over dierproefvrije make-up blogt,…Tja!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik snap het ook niet goed waarom ze dit zo gedaan heeft. En inderdaad, dat ze een product van Mac aanbood bewijst nog maar eens dat ze mijn blog zelfs niet bekeken heeft. Anders wist ze toch wel dat ik erg veel belang ben beginnen hechten aan dierproefvrij bloggen.. Dankjewel voor je liever reactie!


 11. Eva 28 december 2015

  Oh wat erg! Ik zou ook nooit gebruikte producten doorsturen, wat een schande! Lijkt inderdaad alsof ze enkel uit is op mooie producten in ruil voor haar afdankertjes (die ze zelf ook nog even snel test ook)

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja echt jammer


 12. Anke 28 december 2015

  Ik vind het super van je meid, da je het hebt durven posten. En zoals hier al gezegd is geweest : het is absoluut niet jouw schuld, zoiets moet gewoon vermeld worden. Hopelijk is je volgende swap, als je ooit nog eens besluit er eentje te doen, een geweldige ervaring want zo zou het absoluut moeten

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie, Anke! Ik ben echt opgelucht met de reacties die ik hier krijg en het feit dat iedereen achter mij staat!


 13. Ilona 28 december 2015

  Dit gaat echt ver! Wat lullig om zo met andermans vertrouwen om te gaan! Het lijkt er inderdaad op of ze alleen maar nieuwe spulletjes wilde hebben. Ik begrijp het volkomen dat je niet zomaar meer een swap met een onbekende doet. Een beetje jammer dat dit moest gebeuren, dit bewijst maar weer dat zelfs hier niet iedereen te vertrouwen is. Liefs Ilona
  Ilona onlangs geplaatst…Personal | tweestrijd om festivalbandjes!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik vind het ook echt jammer dat het zo gelopen is. Dankjewel voor je lieve reactie!


 14. Melissa 28 december 2015

  Dit vind ik echt te erg voor woorden! Echt jammer dat jij er zoveel moeite in hebt gestoken en dan zo teleurgesteld wordt. Niet enkel door de inhoud van de ‘kalender’, maar ook door de persoon zelf. Knap van je dat je dit deelt, ik denk niet dat ik zo kalm zou kunnen blijven.
  x
  Melissa onlangs geplaatst…Yoins Sapphire Stone ringMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het doet mij echt veel dat iedereen zo achter me staat hierin want ik twijfelde enorm of ik het zou posten of niet aangezien het zo’n negatief artikel is en ik niet graag negatief ben. Maar ik vond toch dat iedereen dit mocht weten..


 15. Jamey - Beauty Unboxing 28 december 2015

  Wat vervelend om te lezen allemaal. Ik heb dit ook zeer regelmatig gehad met mijn internationale swaps. Helaas gaat het wel eens mis. Gelukkig gaat het ook heeeeeel vaak wel goed. Dus mocht je nog eens een swap zoeken, ik zou dolgraag je swapper willen zijn hoor meis!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…Organique – Beauty InfluencersdayMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Oh superlief! Dit was nog maar mijn 2de swap, dus echt jammer. Moest ik ooit nog eens een swap doen, dan zal ik zeker aan jou denken!


 16. Kyara 28 december 2015

  Wat een teleurstelling, ik vind dit echt niet kunnen hoor!
  Jij bent tenminste wel eerlijk, ook goed dat je dit deelt.
  En dan probeert ze het goed te maken met een MAC product, zo van: Ik koop wel wat voor je, dan is het over.
  Hopelijk de volgende keer beter.

  x

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie! Hopelijk volgende keer beter inderdaad!


 17. Tania 28 december 2015

  Ik vind het zo jammer voor jou dat het zo gelopen is zeker nadat jij er zoveel tijd en moeite ingestopt hebt. Ik snap zelfs niet dat je durft gebruikte producten op te sturen en dan nog ontkennen ook. Iedereen zag het op je foto’s.
  Tania onlangs geplaatst…Caudalie | Beauty Grows Here Christmas Essentials SetMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja iedereen kon het inderdaad duidelijk zien. Echt heel jammer inderdaad! Dankjewel voor je lieve reactie!


 18. sparklesofmakeup 28 december 2015

  Echt stom dat het zo heeft moeten lopen he Zeker omdat jij er wel zoveel moeite in hebt gestoken. Ik snap maar al te goed dat je nu geen swaps meer wilt doen met mensen die je eigenlijk niet echt kent.
  En ja hoe lomp kan je zijn om naar de MAC te willen gaan met iemand die blogt over dierproefvrije make-up! Ze heeft jouw blog volgens mij niet 1 keer gelezen, anders had ze het wel geweten. Ik snap echt niet waarom Naomi dan voorstelt om een swap te doen als ze niet eens weet waarover je blogt en als zij er zelf toch weinig moeite in wilt steken.

  Naomi heeft zelf voor slechte reclame voor haar blog gezorgd. Alleen zij is er fout aan, jij hebt echt niets verkeerd gedaan hoor Romina. Jij bent nog kalm gebleven en hebt alles nog verder gedaan zoals het was afgesproken. Jij hebt zelf dit artikel nog in positieve zin kunnen verwoorden. Ik weet niet of ik dit gekund had. Proficiat hoor!
  sparklesofmakeup onlangs geplaatst…TAG| TMI TAGMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik vind het ook echt heel jammer! Ik ben echt blij dat iedereen zo positief reageert t.o.v. mij! Dankjewel voor je lieve reactie, Femke!


 19. Inge 28 december 2015

  Jeetje ik schrik hier toch wel van! Ik heb nog nooit een swap gedaan (het lijkt mij wel erg leuk!) maar dit kan echt niet. Ik lijk wat dat betreft op jou: ik zou ook veel moeite doen omdat ik gewoon wil dat de ander het bevalt. Dit is wel uitermate teleurstellend en dat ze er nog over durft te liegen.. Wat valt er te ontkennen als het overduidelijk is gebruikt? Laat dit inderdaad een mooie les zijn voor iedereen!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik snap ook niet waarom ze blijft ontkennen. Het is echt heel duidelijk dat de producten gebruikt zijn. Heel jammer, zeker omdat ik echt mijn best deed om er een toffe box van te maken! Dankjewel voor je lieve reactie!


 20. Vicky 28 december 2015

  Jammer dat zo’n dingen gebeuren, want inderdaad, je verliest het vertrouwen en durft nooit meer een swap te doen. Ik volgde haar ook op instagram, speciaal om jouw cadeautjes te zien, maar helaas heb ik ze volgens mij niet allemaal gezien.
  Jouw gaan zwart maken bij andere bloggers is nog wel het toppunt van heel dit verhaal. Ikzelf kreeg ooit eens een winactie opgestuurd, en je zag dat hier gewoon werk in was gestoken. De doos was leuk, en de producten waren allemaal in perfecte staat. Ik ken Naomi haar blog niet, maar ik hoop toch dat er niet teveel mensen haar verhaal geloven want je bent volgens mij een schat van een persoon.

  Zonde dat dit zo moest lopen, en ik vind het ontzettend jammer voor je. Het zou toch een fijne gebeurtenis moeten zijn en niet 24 dagen lang teleurstelling.
  Vicky onlangs geplaatst…Kerst WishlistMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je superlieve reactie Vicky! Ik ben er echt van aangedaan hoe iedereen achter mij staat en mij hierin verdedigt! Ik vind het ook erg jammer dat het zo gelopen is, want ik verzorg inderdaad mijn pakketjes altijd goed zodat de ontvanger blij wordt als het aankomt! Ik weet zelf hoe tof het is om leuke en mooie pakketjes te ontvangen en stuur daarom altijd iets op, op een manier hoe ik het zelf graag zou ontvangen en met inhoud die ik zelf tof zou vinden.


 21. Charlotte 28 december 2015

  Super leuke initiatief! Jammer dat het zo is afgelopen. Als je zo iets doet moet je zeker zijn dat de andere persoon er ook volledig voor zal gaan, en dat is moeilijk te zeggen via mail ect.
  Vrolijk kerst!

  Charlotte
  Fashionhappens.Be

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Is inderdaad niet makkelijk, maar ik ging ervan uit dat je als blogger je best doet voor zoiets. Blijkbaar denkt niet iedereen zo en dit was dus voorlopig de laatste keer dat ik een swap doe.. Dankjewel voor je reactie!


 22. Mariska 28 december 2015

  Er zitten altijd rotte appels tussen, heel jammer dat jij die tegen bent gekomen.. Hopelijk kan je in de toekomst extra leuke swaps doen
  Mariska onlangs geplaatst…DuWop rotating map palette (review) + kerstoutfitMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Inderdaad jammer! En ik hoop het ook, maar voorlopig zullen er geen swaps meer gebeuren. Thx voor je reactie!


 23. Sabine 28 december 2015

  Jakkes echt geen leuke swap dus! Dubbele producten kunnen zeker wel voorkomen maar gebruikte producten, echt een big no als het aankomt op swappen. Ik swap zelf heel veel met Nederlandse en buitenlandse dames en er gebeuren wel eens rare dingen inderdaad. Maar praat het meteen uit, ga niet liegen over producten en helemaal niet mensen ineens gaan blokkeren, dat is gewoon zo not done.

  Swappen is iets wat ik ook om de 2-3 maand doe, nu vooral internationaal (wat echt super leuk is) met de nodige stricte regels en vragenlijsten.
  Als je eens wilt swappen en het aandurft haha dan mag je mij ook absoluut mailen.
  Ik heb vaak swap artikelen op mijn blog staan, je bent van harte welkom om even te neuzen. Liefs
  Sabine onlangs geplaatst…BH Cosmetics Color Lock Lipstick – Dark RoseMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie Sabine! Als ik er ooit nog eens aan denk om een swap te doen, zal ik zeker aan jou denken! Voorlopig laat ik swaps eventjes gerust. :p Maar wel heel lief van je!


 24. Pauline 28 december 2015

  Oei oei oei, dat is inderdaad wel heel jammer! Swaps zijn net altijd zo leuk om te doen en alles leuk in te pakken en uit te kiezen! En by the way: het sneeuwt op je blog, geweldig!! Toch nog een beetje witte winter
  Pauline onlangs geplaatst…Filmpje ♥ Vlogmas 2015 – VerzamelingMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja inderdaad! Ik zag jou Swap met Sarah en werd er zo blij van! Jammer dat ik dat bij mijn eigen swap niet had. En inderdaad, het sneeuwt op mijn blog! Als het buiten niet sneeuwt, breng ik de sneeuw wel naar binnen via het scherm, haha


 25. Laura - Dagelijkse hap 28 december 2015

  Oh wat jammer zeg! Swaps lijken me juist zo leuk…. Echt jammer dat het zo minder gegaan is
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Recept | Feestelijke homemade macaronsMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Inderdaad erg jammer.


 26. Bianca 28 december 2015

  Pffff hoe jammer zeg! Het inpakken ja oké, het kan ook met gewoon wit of bruin papier ook mooi ingepakt zijn maar dan niet dat het er gewoon kan uitvallen, dat is gewoon slordig gedaan. Maar dan de gebruikte spullen,… Meh! Bij een nagellakje of losse glitters in een potje bijvoorbeeld, daar zou ik niet zo’n probleem van maken. Maar gebruikte poeders en lipsticks gooi je niet in een swap vind ik.

  Ik denk inderdaad dat Naomi van haar spullen af wou en in ruil andere leuke spullen wou hebben. Het idee van de advent is wel heel leuk vind ik, had echt fijn kunnen worden. Ik zou eerder een swap aangaan met een wat bekendere blogger, hopelijk komt er na deze een leukere swap ervaring

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Een gebruikte poeder of lipstick vind ik inderdaad ook niet kunnen, maar dat vond zij blijkbaar geen probleem hoewel we het wel over nieuwe producten hadden bij het afspreken. Ik doe voorlopig geen swaps meer, tenzij met iemand die ik goed ken. Ik ben ervan overtuigd dat het dan wel een leuke ervaring wordt! Het had inderdaad zo fijn kunnen zijn!


 27. Eilish 28 december 2015

  Wauw wat ontzettend zonde is dit! En vooral omdat je hele vertrouwen ook weg is nu! Swaps zijn juist zooo leuk!
  Eilish onlangs geplaatst…Personal ♥ Mijn geluksmomentjes #21My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Heel zonde inderdaad! Had inderdaad leuk moeten worden!


 28. Gea 28 december 2015

  hetbis inderdaad niet heel netjes van haar om gebruikte producten naar je op te sturen. Wat jammer voor je dat het zo gelopen is.

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Heel jammer inderdaad.


 29. Jessica 28 december 2015

  Wauw… heb je verhaal met open mond gelezen. Wat ontzettend balen dat het op deze manier heeft moeten lopen!
  Jessica onlangs geplaatst…Top 10 Beste Boeken uit 2015My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Inderdaad heel jammer


 30. Griet 28 december 2015

  Wauw, echt zonde! Bij een adventskalender zou je juist een vrolijk gevoel moeten krijgen, maar dit is enorm teleurstellend. Ik vind het ook niet kunnen dat de producten gebruikt zijn geweest en dat je er al zoveel had. Ik denk dat ik zoals jou zou zijn en ook veel moeite erin zou steken, misschien ook de reden waarom ik het niet snel zou doen. Jammer van deze ervaring en dat ze het niet wilt toegeven

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Inderdaad heel jammer. Had echt tof kunnen zijn..


 31. Kelly 28 december 2015

  Wow, wat is dit ontzettend klote. Om het maar even zo te zeggen. Ik ben zelf ook altijd wantrouwig geweest voor swaps omdat je vaker dit soort dingen leest, maar dit vind ik wel heel erg lef hebben. Je ook nog eens blokkeren en achter je rug om zwart lopen maken. Bah!
  Kelly onlangs geplaatst…Tony Moly BCDation foundationMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja vooral die laatste 2 dingen ook he. Dat was bij mij echt de druppel..


 32. Delphine 28 december 2015

  Wauw. Ik had op instagram al een en ander meegelezen maar dat het zo ver ging. Ik heb er geen woorden voor.
  Delphine onlangs geplaatst…Cadeautip: Yves Rocher kerstcollectie!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Had allemaal vermeden kunnen worden he..


 33. Bibiane 28 december 2015

  Dat meen je niet!! Ik zag recentelijk op ig een foto passeren, en ik weet nog dat ik dacht van ‘allee meent die da?? Schrale swap precies….’ (Sorry dat ik dat zo zeg, maar was echt mijn gedacht toen). Naomi heeft mij van de week nog op een zeer vreemde manier toegevogd op fb terwijl ik haar helemaal niet ken ofzo. Ik blog wss te weinig over beauty dus ik zal niet interessant genoeg geweest zijn om over jou te roddelen tegen mij. Bah ik krijg hier echt een vies gevoel van vind het zo rottig voor jou…. Dit is ook de reden waarom ik niet swap en uit swap groepjes ben gestapt (ik snap nu ook het bericht dat verscheen in de Belgische swappers fb groep). Dikke knuffel

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja ze heeft blijkbaar wel met meerdere bloggers contact gezocht via verschillende social media kanalen. Om te vragen naar een swap of om over dit hele gebeuren te beginnen. Welk bericht had je gezien in de Belgische swappers op facebook?


  • Bibiane 28 december 2015

   Dat er gevraagd werd wie met haar swapte…. (kerstswap denk ik) Ik vond dat zo’n raar bericht eigenlijk. Now I see.
   Ik wil ook nog even zeggen: niks aantrekken van die comments op fb. Ik steun je volledig en denk niet dat ik de enige ben. Ieder zijn eigen mening, maar ik vind dat er een paar wel echt een grote pet opzetten….
   Bibiane onlangs geplaatst…Best gelezen artikels in 2015 en dank je welMy Profile


  • Romina 29 december 2015

   Dankjewel lieve Bibiane! De comments op Facebook raakten me wel echt moet ik zeggen. Ik post dit absoluut niet om Naomi door het slijk te halen en al helemaal niet om ‘snel populair’ te worden. Ik snap niet waar mensen dit halen, maar zo’n dingen (en ik noem dan de ergste dingen die gezegd werden niet eens) kwetsen wel echt! Mensen die mij persoonlijk kennen of mijn blog al langer volgen weten hopelijk beter en weten hopelijk dat ik er enorm veel moeite mee had om dit artikel te posten! Ik heb het aan minstens 10 mensen gevraagd voordat ik zelf de knoop doorhakte. Zo’n negatieve reactie kan ik dan echt wel missen.. Dankjewel dat je achter mij staat! Gelukkig krijg ik op m’n blog niets dan goede reacties. Dat bewijst alleen maar wat voor lieve lezeressen ik heb, inclusief jij!


 34. Marieke 28 december 2015

  Helaas een heel herkenbaar verhaal …. (ook met naomi)
  Moedig dat je dit verhaal deelt, maar dit mag je zeker vermelden!

  Jammer dat je hierdoor niet meer wilt gaan swappen, maar uiteraard te begrijpen!

  Liefs x

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Oooh echt? Heb je er toen ook over geschreven? Jammer dat het niet eens de eerste keer is dat ze zoiets doet bij een swap. Je zou toch denken dat ze er iets uit leert ofzo..


 35. Marguerita 28 december 2015

  Wat zonde en wat jammer en genant… Kan me voorstellen dat je pissig en verdrietig bent over dit hele verhaal

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja inderdaad.


 36. Francoise 28 december 2015

  Wow wat vervelend! Zou zelf er ook heel erg verdrietig over zijn, zeker omdat je er zoveel tijd en moeite in hebt gestopt..
  Francoise onlangs geplaatst…COLLECTION REVIEW | FOUNDATIONS (MAC, BOURJOIS, REVLON)My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja inderdaad, vind het echt jammer!


 37. Taïs 28 december 2015

  Wat erg voor je.. Ik heb je artikel echt van begin tot einde met open mond gelezen, hoe naar dat sommige mensen zo gemeen kunnen zijn. Ik ben zelf nog niet zo lang aan het bloggen, maar ik kan me echt niet inbeelden dat ik zoiets zou doen. Het feit dat je een swap doet is toch echt omdat je, net zoals dat bij jou inderdaad het geval was, iets leuks wilt doen voor iemand anders.. Jammer voor je dat het zo’n slechte ervaring was, heel begrijpelijk ook dat je dit nu niet meer wilt doen. Je artikel was trouwens écht goed geschreven, heel moedig van je!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Nja ik snap het ook echt niet. Dankjewel voor je complimentje en lieve reactie! Doet me goed!


 38. Stefania 28 december 2015

  Trots op je Romina!
  Ik weet dat je het moeilijk vindt om iets negatief te schrijven, maar het ging inderdaad veel te ver. Er zijn nu eenmaal grenzen! Je hebt er een goed geschreven blog van gemaakt met een hele duidelijke boodschap. Well Done Chickie! Xx

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel Chickiee!!


 39. Karin 28 december 2015

  Dat is echt balen want swappen kan zó leuk zijn!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Kan inderdaad heel leuk zijn! Deze valt nu helaas erg tegen!


 40. Nathalie 28 december 2015

  Ik kom via, via op je blog…
  Heb in het verleden regelmatig een swap gedaan maar nooit zo teleurgesteld als dat jij nu bent. Tjonge wat een slechte instelling van die dame, ik begrijp er echt niets van. Je begint zoiets om een mooie verassing voor iemand te maken, geïnspireerd door geplaatste berichten en sociale media.

  Vind dat je het netjes verwoord hebt, ik zou het niet zo ‘aardig’ geschreven hebben!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik snap ook niet dat iemand een swap op deze manier doet..


 41. Claudia 28 december 2015

  Tjonge wat een verhaal. Ik kom via een vriendin op je blog want ze verwees naar dit artikel. Ik heb het wel met heel veel plezier gelezen, want je schrijft leuk. En ik hoop dat het allemaal goed uitgepraat is en blijft. Liefs
  Claudia onlangs geplaatst…5 manieren om een winters gevoel te krijgenMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Dankjewel voor je complimentje! Uitgepraat is het helaas niet echt. Ze heeft haar excuses wel aangeboden en die heb ik aanvaard maar blijft ontkennen dat ze de producten gebruikt heeft, wat wel duidelijk het geval is. Zolang ze dat niet wil toegeven is het volgens mij niet helemaal uitgepraat.


 42. falderie 28 december 2015

  Wow, ik heb dit echt met veel verbazing gelezen. Hoe komt iemand erbij om zoiets te doen?!
  falderie onlangs geplaatst…Nostalgie tijdens kerst: Home AloneMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja snap ik ook echt niet


 43. Julia 28 december 2015

  Jeetje ik schrik hier wel een beetje van. Wat hebben sommige mensen een lef, zeg! Ontzettend sneu voor jou, zo’n domper terwijl je zelf veel tijd en moeite steekt in een prachtige adventskalender… Goed dat je dit post! Swaps zouden alleen maar leuk moeten zijn!
  Julia onlangs geplaatst…Fijne Feestdagen!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja ik vond het toch wel de moeite om even anderen de ‘waarschuwing’ te geven dat zoiets blijkbaar toch gebeurt. Ik had er wel vertrouwen in, maar nu helaas niet meer. Thanks voor je reactie!


 44. Saraya 28 december 2015

  Erg jammer, Omg wat jammer dat het niet ingepakt is in een leuke kerstpapier! Jaa je zag degelijk dat het gebruikte producten waren, erg jammer en ik zou zoiets nooit doen! Ik heb al swaps gedaan met Nederlandse Medebloggers en alle producten waren nieuw! Weet je van die maybelinne highlighter dat je het bij het kruidvat niet kan swatchen, want alles zit verpakt van maybelinne en L’Oréal enzo X
  Saraya onlangs geplaatst…Merry Christmas!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Daar had ik zelfs niet bij nagedacht! Dat het ingepakt zit bij kruidvat! Nog maar eens bewijs zou ik zo zeggen.. Dankjewel voor je reactie!


 45. Cassandra 28 december 2015

  He, dit echt ontzettend vervelend! Ik had het al een beetje meegekregen op IG idd met die tanden bleek stift. Zo jammer. Ik heb nog nooit een swap gedaan, ben er nu wel één aan het organiseren met een aantal blogvrienden. Ben erg benieuwd hoe dit verloopt. De verpakking is ook echt te jammer gewoon. mehhh

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja echt heel jammer! Ik hoop oprecht voor je dat je swap leuk verloopt, maar als je de meiden al een beetje kent, moet dat goedkomen!


 46. De Groote Naomi 28 december 2015

  Het spijt me heel erg, hoe dit zo’n einde heeft gekend! Ik had u al gezegd dat ik niet op uw blog gekeken had en dat ik een alternatief had voor jou!
  Ik weet dat ik dit niet kan goed maken.
  Maar ik vind het niet leuk zo’n negatief beeld over mij!

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ik heb je excuses aanvaard en apprecieer dat je het goed wou maken, maar dat neemt niet weg dat ik teleurgesteld ben. Ik post dit absoluut niet met de bedoeling een negatief beeld van je te creëren, wel om anderen te laten zien dat zo’n swap ook minder positief kan uitdraaien.


  • De Groote Naomi 28 december 2015

   Dan is het goed,
   Daar van die Maybelline highlighter was van de Beautygloss Party! Dusja…
   Niet van het Kruidvat.
   Het spijt me nog eens dat je geen vertrouwen meer hebt enz.. Maar dat komt wel goed. Ik heb ook bijna geen tijd om andere hun blog te lezen, omdat ik heel de dag werk! Dusja…
   Groetjes


 47. Marije 28 december 2015

  Echt onwijs jammer lijkt me dit. Niet alleen de producten maar ook de manier waarop zij het probeert af te handelen. Mocht je geinteresseerd zijn in een ‘herkansing’ dan nodig ik je graag uit om een ‘swap’ met mij te doen! Wellicht wel een beetje laat, in januari, maar beter laat dan nooit, toch?

  Mijn blog is http://lifestyletalking.wordpress.com.

  Als je interesse hebt dan hoor ik het graag! Ik laat mijn email achter in het reactieformulier:

  Marije

  Beantwoorden
  • Romina 28 december 2015

   Ja heel jammer inderdaad! Zeker de manier van afhandelen.. Had anders gekund. Op dit moment doe ik liever geen swaps meer, maar moest ik het nog een keer overwegen, dan hou ik jou zeker in mijn achterhoofd! Dankjewel Marije!


  • Marije 28 december 2015

   Geen probleem! Mocht je ooit interesse hebben in een andere samenwerking dan sta ik ervoor open!


  • Romina 29 december 2015

   Superlief!


 48. Jolien Nathalie 28 december 2015

  Oh my god wat een verhaal, het spijt me dat dit je overkomen is! Ik had het ook al gemerkt op instagram, goed dat je er een post over hebt geschreven, zo’n gedrag is echt niet oké. Sommige bloggers denken niet na, dat is zo jammer. Ach ja, hopelijk heeft dit je kerst niet verpest Nog een fijne vakantie! Xxx

  Beantwoorden
  • Romina 29 december 2015

   Vind het ook jammer! Maar heeft mijn kerst niet verpest! Dankjewel voor je lieve reactie en voor jou ook nog een fijne vakantie gewenst!


 49. Bianca 29 december 2015

  Jemig zeg.. Ik heb ook eens een swap gedaan met een blogger die vervolgens niets gepost heeft.. Heel lullig. Ik vind t juist leuk om het lekker groots aan te pakken en de blogger in kwestie te laten verassen!

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Ja dat vind ik ook net zo leuk. Helaas denken blijkbaar niet alle bloggers zo


 50. Sas 29 december 2015

  Goed dat je hier een blog over schrijft! Je hoort meestal alleen positieve verhalen.. Wat jammer zeg dat het zo is gelopen…

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Ja inderdaad. Ik vind dat een negatieve ervaring ook wel een verteld mag worden..


 51. Donna Luisa 29 december 2015

  Heel jammer om te lezen dat zo’n leuk initiatief zo fout kan gaan. Ik vind het wel heel goed van je dat je er over schrijft, want dit is inderdaad een les voor iedereen!

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Je leest er zelden iets negatiefs over he. Vond het toch wel echt nodig dat bloggers dit wisten.


 52. Danielle 29 december 2015

  jeetje wat stom zeg! Kom hier via facebook terecht en ken jullie beide blogs niet maar erg jammer dat dit zo gelopen is.

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Ja ik vind het ook echt heel jammer!


 53. Ilse 29 december 2015

  Jeetje wat vervelend zeg.. Ik zou hier echt een steen van in mijn maag krijgen.
  Maar moet ook wel zeggen, als je haar blog bekijkt en alle taalvouten ziet dan is het misschien ook wel duidelijk dat ze er niet heel serieus mee bezig is?
  Ilse onlangs geplaatst…Gratis Printen | Kalender Januari, Februari & Maart!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Ja inderdaad. Nuja, ik ben wel zo iemand die iedereen graag een kans geeft, ongeacht hoe de blog eruit ziet enzo.. Deze keer had ik dat beter niet gedaan..


 54. Marlies 29 december 2015

  Wat jammer dit! Ik denk eerlijk gezegd dat jullie alletwee andere dingen verwachtten van zo’n pakket en dat het daarom minder goed uitdraaide. Ik denk niet dat ze slechte bedoelingen had, maar ik denk wel dat ze het niet goed heeft aangepakt. Op allerlei manieren. Jij bent duidelijk iemand die je blog er professioneel wil laten uitzien en er heel veel tijd en moeite in steekt om kwalitatieve posts te maken. Voor haar is het waarschijnlijk meer een hobby en zijn er andere dingen die meer prioriteit hebben. Welja, dat veronderstel ik, door haar kant van het verhaal te lezen.
  Anyway, ik hoop dat ze haar les heeft geleerd. En ik wens je veel mooie swaps toe voor 2016!
  Marlies onlangs geplaatst…RECAP 2015 | Fashion & BeautyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Tgoh ik denk eigenlijk dat de verwachtingen goed waren afgesproken.. Het was duidelijk dat alles nieuw moest zijn dus vind het jammer dat ze zich daar niet aan gehouden heeft.. En inderdaad, ik wil mijn blog graag professioneel behandelen en ik steek er enorm veel tijd en moeite in. Dat doe ik ook bij samenwerkingen. Ik vind het gewoon jammer dat ze dan zelf een swap voorstelde, als ze het niet zo serieus nam en er geen tijd voor had. Het blijft voor mij ook een hobby hoor, maar als ik tijd heb voor een swap, steek ik er ook alle moeite in die ik nodig vind om het leuk te maken. Als ik geen tijd heb ervoor, doe ik geen swap.


 55. Anthony 29 december 2015

  awesome article You go girl! (vuistje)

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Thanks!


 56. Eline 29 december 2015

  Heyhey,
  Ik kwam via de facebookbloggergroep jou blog tegen. Ken jullie beide (nog) niet en moet eerlijk toegeven dat ik zeer geschokt ben. Heb natuurlijk ook even op de blog van Naomi gekeken.
  Vind het jammer dat het zo gelopen is. Jij hebt er zichtbaar veel tijd aan besteed en Naomi geeft aan deze niet gehad te hebben, so be it.
  Mij lijkt dat je van te voren wel weet of je voor zo’n groot project tijd hebt, maar dat verschilt natuurlijk ook per persoon.
  Jammer dat zo’n liefdevol feest, waarbij het gaat om het gebaar, zo vijandig moet eindigen met elkaar dingen verwijten.

  Verder ben ik erg benieuwd naar je artikelen en ga je vanaf vandaag volgen, zal je ook via facebook nog een berricht sturen.

  Dat verhaal over vertrouwen is erg herkenbaar.

  Liefs,
  Eline

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Ik vind het ook erg jammer. Ze had het in mijn ogen gewoon niet moeten vragen aan mij om een swap te doen aangezien ze achteraf zelf aangeeft dat ze er geen tijd voor had.. Fijn dat je mijn blog gaat volgen!


 57. monica 29 december 2015

  ik heb nog nooit een swap gedaan, maar dit is echt niet tof! Zo te horen/lezen heb jij er veel werk aan gehad om er iets leuks van te maken, en het lijkt of zij het gewoon zo in een papiertje heeft gefrommeld en in de doos gegooid. Jammer!

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Ja ik vind dit ook jammer


 58. Blog & Beauty 29 december 2015

  Ik heb je verhaal met open mond gelezen. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Wat een nare wending van zo’n leuk bedachte swap. Erg jammer dat er op zo’n manier misbruik wordt gemaakt van dat kleine beetje vertrouwen dat je nog in elkaar kunt hebben. Zelf hou ik heel Erg van swaps, maar doe ze niet zo vaak als ik eigenlijk zou willen. Hierna misschien nog minder vaak. Goed geschreven!

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel! Ik vind het ook jammer hoe dit gelopen is..


 59. Lifetimes 30 december 2015

  Wauw, wat bizar. Dit is niet waar je op hoopt of überhaupt op rekent als je een swap doet. Ik heb zowel jouw blogpost als die van Naomi gelezen. Zij was degene die jou benaderde voor een swap, wat maakt dat ik het nog verbazingwekkender vind. Dan heb je hier toch over nagedacht en heb je al helemaal wel tijd om in ieder geval eventjes naar de winkel te gaan, lijkt me? Dat pakpapier: jammer, maar tot daaraan toe. Die gebruikte producten: whut!? Niet echt netjes om zo om te gaan met bloggercollega’s, maar je hebt er weer wat van geleerd! Ik hoop dat de volgende swap wel positief uitpakt voor je! Dat heb je wel verdiend X Kim

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dat inpakpapier vind ik inderdaad nog niet zo erg. Gewoon jammer. Maar inderdaad, als je een swap voorstelt ga ik ervan uit dat je daar ook tijd voor hebt.. En de gebruikte producten vind ik ook echt niet oké. Dankjewel voor je lieve reactie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge