Swap met Angelique!

Een tijdje geleden vroeg ik op twitter of iemand een swap met mij wou doen. Dit houdt eigenlijk in dat 2 bloggers spulletjes voor elkaar kopen voor een afgesproken bedrag en dit dan naar elkaar opsturen. Ik wou dit al lang doen en vandaag toon ik jullie mijn swap met Angelique van Mama Angelique!

Dit is de box die ik ontving. Ze heeft hem wat opgevrolijkt door er leuke dingen op te schrijven, mijn adres (dat ik wel even weggewerkt heb met photoshop :D) op een gekleurd papiertje te schrijven en er een briefje op te plakken dat ik eerst moest lezen.

 photo SwapMetAngelique-1_zps4f91c77f.jpg photo SwapMetAngelique-2_zps34ffed7a.jpgDeze zak vond ik in de doos! Deze komt sowieso nog van pas voor iets anders! photo SwapMetAngelique-3_zps4c01c0a1.jpgZe heeft de meeste pakjes heel leuk ingepakt! Ik voelde me een beetje jarig, haha! Heel lief! photo SwapMetAngelique-4_zpsa1f4a537.jpgDit zat er in het eerste pakje. Leuke makeupjes van etos en miss sporty en leuke oorbellen! Heeft ze goed gezien want dat zijn merken die we in België helaas niet kunnen krijgen. Er zit een mascara, lipstick, nagellak en oogschaduw van de etos in en een blush van miss sporty. Het zijn ook allemaal kleuren die ik zelf zou kiezen dus deze ga ik met veel plezier gebruiken! De oorbellen zou ik zelf niet snel kiezen, maar ik deed ze aan en vond ze uiteindelijk wel heel erg mooi!
 photo SwapMetAngelique-5_zps07fa1f4c.jpg photo SwapMetAngelique-6_zpsda69fd2b.jpgAls volgende haalde ik deze weekplanner uit de zak. ZO handig! Ik dacht er deze week nog aan eentje te kopen voor mijn examens, maar nu hoeft dat dus niet meer! Ik heb hem vandaag ook al vollop gebruikt om een planning te maken voor m’n examens!
 photo SwapMetAngelique-7_zps027ff231.jpg photo SwapMetAngelique-8_zpsb37a3493.jpgIn het volgende pakje zaten 2 boekjes. Het linkse is een adressenboekje. Dit heb ik nog niet, maar lijkt me wel heel handig! Het rechtse is een notitieboekje. Ik kan hier nooit genoeg van hebben! Ik hou van leuke notitieboekjes en kom er ook bijna altijd weer mee thuis als ik ga shoppen.
 photo SwapMetAngelique-9_zpsabe92f41.jpgDan zaten er peanut butter cups in van Reese’s! OMG! YUM! Ze heeft blijkbaar opgevangen dat ik dit enorm lekker vind! Jammer genoeg kan je ze hier niet kopen, en deze is al meteen gesneuveld, haha!
 photo SwapMetAngelique-10_zpsb0447841.jpg photo SwapMetAngelique-11_zpse724e728.jpgDan zat er een doosje in. Dit is iets waar ik nog nooit van gehoord had en dat ik dus niet kende. Ik heb het even opgezocht en er bestaan allerlei andere soorten hiervan. Dit zijn eigenlijk gewoon kaartjes ter grootte van een bankkaart, die je dus in je portefeuille kan steken. De versie die ik kreeg heeft links de dagen erop staan en rechts een nummering. Waarvoor dit mij heel handig lijkt (en waarvoor het ook dient als ik het goed begreep van de site), is om mijn planning in het kort bij te houden van een week, zodat ik niet mijn hele agente hoef boven te halen. Aangezien ik een heel flexibele job heb en de dagen dat ik moet werken enorm variëren, komt dit echt enorm van pas!
 photo SwapMetAngelique-12_zpsaad85974.jpg
Als volgende zaten er 3 staaltjes in van het merk Neutral: Een shampoo, een douchegel en een bodymilk. Ik ken dit merk nog niet, dus ik ga ze zeker eens testen!
 photo SwapMetAngelique-13_zps0b2b9092.jpgGlitterr!! Ik hou van glitter en ik hou van hebbedingetjes als deze. Ik zoek al lang mooie washitape maar vond nooit iets dat me echt aansprak, maar deze is echt leuk! Zeker nu voor de feestdagen! Ik weet nog niet voor wat ik het precies ga gebruiken (tips zijn welkom in de comments), maar ik ga er sowieso wel iets voor vinden want dit is te leuk om niet te gebruiken!
 photo SwapMetAngelique-14_zpsa0e1eea7.jpgVerder zaten er nog wat leuke versierinkjes in! Vooral die tape vind ik heel leuk!
 photo SwapMetAngelique-15_zps1e05a48a.jpg
Nagellak! Daar ben ik altijd heel blij mee! Vooral als het van een merk is dat je hier iets moeilijker vind. Ik denk wel dat ik deze kleur al heb, maar ik ving hem echt heel mooi dus dat is niet erg!
 photo SwapMetAngelique-16_zpsdfa7f4bb.jpg photo SwapMetAngelique-17_zpsc6fb4800.jpgEn nog een lakje van Sally Hansen! Superleuk!
 photo SwapMetAngelique-18_zpsdeb0d8a8.jpg photo SwapMetAngelique-19_zpsfc8e2300.jpgEen lippenbalsem in de vorm van een uiltje! Superschattig! Die komt denk ik op m’n bureau! Handig en het staat leuk!
 photo SwapMetAngelique-20_zpse6dabdc3.jpg photo SwapMetAngelique-21_zps8ab62e1e.jpgVan Biocura zat er ook een douche peeling in. Ook van dit merk heb ik nog niets dus dat is leuk! Ik moet toegeven dat ik vaak vergeet te schubben, dus deze gaat de douche in zodat ik het niet meer vergeet!
 photo SwapMetAngelique-22_zpsa79df6db.jpg photo SwapMetAngelique-23_zpsc04c33f8.jpgNog een lakje van Sally Hansen! Deze vind ik ZO mooi!
 photo SwapMetAngelique-24_zps7b38fffc.jpg photo SwapMetAngelique-25_zps7b439619.jpgWauw! Een handcrème van Rituals! Nu moet ik eerlijk toegeven dat dit niet echt mijn geur is omdat ik niet echt van mandarijn of appelsien hou (en ook niet helemaal van munt), maar deze crème is zo hemels! Ik probeerde hem net voor het eerst en mijn handen voelen zo zacht! Ik had een andere versie hiervan al een bij een vriendin geprobeerd en vond hem toen ook al goed, dus ik ben zo blij dat ik er nu ook eentje heb!
 photo SwapMetAngelique-26_zps7884d991.jpg photo SwapMetAngelique-27_zpsf53311be.jpg
Als laatste zat er een parfum in! Deze ruikt lekker zoet, dus dat past perfect bij mij!
 photo SwapMetAngelique-28_zps2e749a0c.jpgIk ben echt enorm blij met deze swap! Angelique heeft heel erg goed haar best gedaan om spulletjes te vinden die ik leuk vind! Er zit niets in dat ik niet kan gebruiken, dus dat is top! Angelique, heel erg bedankt voor deze leuke spulletjes en voor de swap in het algemeen! Ik had schrik dat zo’n eerste swap wel eens kon tegenvallen, maar dat is totaal niet het geval!

Love, Romina

13 Comments

 1. beautifulday4makeup 9 december 2014

  Wat leuk zeg. Ik lees dit met kerstmuziek op de achtergrond en door al die kadootjes waan ik me onmiddellijk kerstmis

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 9 december 2014

   Oh ik zie het al helemaal voor me! Ik had het misschien beter ook geopend met kerstmuziek maar ik was zo enthousiast dat ik het geduld niet had om eerst muziek op te zetten haha


 2. Angelique 9 december 2014

  Graag gedaan!

  Beantwoorden
 3. Anneleen-Teasistars 9 december 2014

  Super leuke box! Angelique heeft inderdaad heel mooie spulletjes uitgekozen! Als ik terug meer tijd heb om te bloggen zou ik ook graag eens een swap proberen lijkt me zo leuk en spannend om te doen!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 9 december 2014

   Als je wil, zou ik graag wel eens een swap met je willen doen! Is ook makkelijk want we wonen dichtbij, dus we zouden het persoonlijk kunnen uitwisselen en dus geen verzendkosten moeten betalen. En dat betekent dan weer meer budget voor cadeautjes voor elkaar haha! Het enige nadeel zou dan zijn dat we niet echt producten aan elkaar kunnen kopen die de ene niet kan vinden wantja we wonen nu eenmaal in dezelfde buurt. Maar op zich vind ik dat niet zo erg! Cadeautjes krijgen is gewoon altijd leuk!


 4. Sanne Makeupgorgeous 9 december 2014

  Wat een leuke swap. Ik zou zo graag ook eens producten van Etos proberen, helaas is dit inderdaad niet verkrijgbaar in België.

  Beantwoorden
  • Angelique 13 december 2014

   Als je een swap wilt doen hoor ik het graag hoor!


  • Romina D'Astolfo 18 december 2014

   Ik moet de producten nog testen, maar je kan zeker nog een review verwachten! Dan weet je ineens ook of ze de moeite zijn


 5. Jana 10 december 2014

  Leuk pakket heb je gekregen!

  Beantwoorden
 6. Michelle Kaiser 16 december 2014

  Wat een gezellige swap.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge