Teacups & Dresses Zomer Collectie Launch Party

Vorige week ging ik naar de lancering van de zomercollectie van Teacups & Dresses. Benieuwd hoe dat eraan toeging? Kijk zeker verder!

Als ik één favoriete blogger/Instagrammer/Girl Boss zou moeten noemen, dan is dat zonder enige twijfel An-Katrien van Teacups & Dresses. Niet alleen vind ik haar stijl fan-tas-tisch, ze is volgens mij de blogger die het meest betrokken is met haar lezers en volgers. Ondanks haar succes blijft ze steevast met beide voetjes op de grond, en laat dat nu net iets zijn dat een persoon enorm siert in mijn ogen.

Afgelopen donderdag vond de lancering van haar nieuwe kledingcollectie plaats. Ik was aanwezig en geef jullie in onderstaande video een indruk van hoe het eraan toeging. Er werd een toffe show gegeven om de nieuwe kledingstukken tot hun recht te laten komen. Ik kan alleen maar bewondering uiten naar de originaliteit, speelsheid en vrolijkheid die An-Katrien in haar kledinglijn heeft gestoken.

Ik wens An-Katrien succes toe, like no other. Want ondanks haar drukke leven met 3 jobs, slaagt ze er telkens weer in om ons te verbazen.

Shop de items hier!

Keep up the good work, girl!

Or should I say ‘Girl Boss’?! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge