Tip: Budget Unieke, Gepersonaliseerde Tas

Complimentjes krijgen is leuk. Complimentjes krijgen van iemand zoals Elfi is nog veel leuker! En als die complimentjes dan gaan over je eigen mini DIY projectje kan dat je dag helemaal goedmaken! Of althans de mijne toch! Ik vertel jullie hoe ik mijn eigen, perfecte, budgetvriendelijke en gepersonaliseerde tas creëerde. Benieuwd? Kijk snel verder!

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe zwarte tas die ik onder meer kon gebruiken voor mijn stage. Eén van mijn vereisten was, jawel, een strikje erop! Ook qua indeling had ik iets specifieks in gedachten: 2 ritsen en een open middenvak. Ik spotte dit bij een Michael Kors tas en vind het sindsdien niet alleen prachtig maar ook praktisch!

Budget Tip - Unieke Gepersonaliseerde Tas - DaintyRibbons.com -1-2

Nu was mijn budget voor mijn droomtas niet zo groot en moest ik een beetje creatief zijn. Mama (de creatieveling achter de juwelen van Tutto Bello trouwens :D) kwam de perfecte tas bij H&M tegen. Alleen, mijn geliefde strikje ontbrak. Ze spotte, opnieuw bij H&M, een strik die er perfect bij zou passen, al was dit wel een haarspeld!

Budget Tip - Unieke Gepersonaliseerde Tas - DaintyRibbons.com 5

Na wat prutswerk was de haarspeld niet langer een haarspeld, maar gewoon een strik! Met heel sterke lijm kleefde mama deze op de tas en daar was hij dan: mijn droomtas! En dat voor een prijs waar ik niet eens van durfde dromen! De tas kocht ik online in de solden voor zo’n €25, de strik voor €5. Nu is deze online helaas niet meer voor die prijs en in die kleur te krijgen, maar in de winkel zelf heb ik de tas wel nog gespot in het zwart! Ook de strik is nog te krijgen, zowel online als in de winkel!

Budget Tip - Unieke Gepersonaliseerde Tas - DaintyRibbons.com -1

Thanks again Elfi voor de complimentjes! Ik ben echt in de wolken met mijn nieuwe tas. Ik gebruik hem dagelijks voor stage, maar ook voor een weekendje bij mijn vriend vind ik hem perfect!

14 Comments

 1. Hannelore 15 maart 2016

  Wat een leuk DIY projectje. De tas ziet er heel erg mooi en handig uit.
  Hannelore onlangs geplaatst…MAC Eye Shadow X 15 Warm Neutral, MAC Lipstick Faux en MehrMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Dankjewel!


 2. Jamey 15 maart 2016

  wat een leuke tas zeg!

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Dankjewel!


 3. Saraya 15 maart 2016

  Wat een leuke tas!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Benefit / Hoola Natural BronzingMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Dankjewel!


 4. Bertine 15 maart 2016

  ah hij is geweldig! super creatief!

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Thankss!


 5. Nele 15 maart 2016

  Wow, super dat je met Elfi hebt gewerkt Maar, het is ook wel écht een toffe tas, leuk gedaan! Ik vind de foto’s trouwens ook héél tof, vooral de foto in de ‘graffiti-gang’ Goe bezig! x
  Nele onlangs geplaatst…MOSCHINO – Eau So FreshMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Aww dankjewell!


 6. beautifulday4makeup 20 maart 2016

  Wauw, wat super dat je je tas zo leuk heb kunnen personaliseren
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Monai Nagelstickers (kersteditie)My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Thankss!!


 7. Bianca 6 april 2016

  Zo leuk bedacht, je zou echt niet zeggen dat je het strikje er zelf op gekleefd hebt. Elfi is een lieve meid trouwens

  Beantwoorden
  • Romina 19 april 2016

   Dankjewel! En inderdaad, Elfi is echt heel lief! Was tof haar nog eens te zien!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge