Too Faced ♥ Love Flush Long Lasting 16-Hour Blush ♥ Love Hangover & Baby Love

In mijn Parijs Shoplog liet ik al zien dat ik 2 blushes van Too Faced kocht, namelijk de Too Faced Love Flush Blushes in de kleuren Love Hangeover en Baby Love. Vandaag review ik deze voor jullie én kan je er op de valreep nog eentje winnen in mijn 100 abonnees winactie!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-01

De verpakking van de Too Faced Love Flush Blushes sprak me meteen aan! So pretty! hartvormige doosjes met magnetische sluiting. Het doosje zelf verklapt al welke kleur je vast hebt, wat heel handig is als je een uitgebreide blush collectie hebt!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-02

Zoals ik al zei nam ik de kleuren Love Hangover en Baby Love mee: een roze en een meer nude kleurtje.

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-03

En ook het product zelf is té mooi! Ik wil de blushes bijna niet aanraken om de mooie bedrukking niet te verpesten!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-05

Love Hangover

Love Hangover is een oud roze kleur, iets dat ik zelf heel graag draag op dagelijkse basis en ook perfect kan voor de herfst en winter! De blush bevat een subtiele gouden shimmer, maar die is zo subtiel dat je hem op de huid niet echt terug ziet. Dat vind ik prima want zo’n gouden shimmer kan al snel too much zijn en ik draag dan toch liever een highlighter in de plaats!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-06

Baby Love

Baby Love neigt meer naar het bruine toe met een roze ondertoon, al zie je dat niet zo goed op de ze foto. Op de andere foto’s, en dan vooral de swatches, zie je de roze toetst in deze blush beter. Ook deze blush bevat een subtiele gouden shimmer. Ik denk dat dit een perfecte kleur is voor elke dag of als je een subtiele blush wil.

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-07

De swatches maken me heel blij! De blushes zijn enorm goed gepigmenteerd en heel erg zacht! Zoals je in de swatches kan zien is de gouden shimmer niet echt aanwezig op de huid. Ik denk dat je de shimmer enkel zal zien als de zon zich wat meer laat zien, in de zomer bijvoorbeeld. In die periode mag dat ook wel, maar in de herfst en winter hoeft dat voor mij niet. De hoeveelheid shimmer is dus perfect voor mij!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-10

Ik ben echt heel blij met deze blushes. De verpakking is prachtig, het pigment is geweldig en er is een mooie variatie in kleuren in deze lijn. Ook blenden de blushes heel mooi en makkelijk en kan je ze goed opbouwen maar ook makkelijk subtiel aanbrengen! Longlasting zijn ze ook zeker! Bij mij zijn ze de hele dag zichtbaar!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-08

En ik heb goed nieuws! Voor degenen die het nog niet weten: Er loopt nog tot vanavond 12u een winactie waarbij je een pakket ter waarde van meer dan €100 kan winnen! In dit pakket zit, samen met nog heel wat andere mooie producten, één van deze blushes, namelijk de kleur Love Hangover! Wil je kans maken op deze blush? Vergeet dan zeker niet mee te doen aan deze winactie, want morgen wordt de winnaar bekend gemaakt!

Too Faced Love Flush Blush -okt.2015-DaintyRibbons.com-09

De Too Faced Love Flush blushes zijn te krijgen bij Sephora en voor een blush van 6 gram betaal je €28.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

29 Comments

 1. Sarahdise 15 oktober 2015

  Ze zien er zo mooi uit he! Baby Love vind ik er echt super uitzien. Er was ook een donkerder meer plummy variant die mij echt heel mooi leek
  Sarahdise onlangs geplaatst…Getest | Essie Gel Setter TopcoatMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Ja die heb ik ook gezien! Maar ik had een beetje schrik dat die te heftig zou zijn! Maar het zou wel echt een kleurtje voor mij zijn


 2. Maris 15 oktober 2015

  Ohhh, die hartjes! Die wil ik al zoo lang! De kleurtjes die je hebt gekozen zijn prachtig. Jammer dat Sephora in Stockholm ze niet hadden Nu duim ik nog harder voor de winactie!
  liefs
  Maris onlangs geplaatst…Essence trend edition “all that greys”My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Oh jammer dat ze ze niet hadden! Succes met de winactie dan!


 3. Anneleen-Teasistars 15 oktober 2015

  Dit zijn beide echt super mooie blushes! Ik zou denk ik kiezen voor baby love aangezien ik een bleke huid heb en dan de ‘donkere’ blush beter zou passen. Maar ze zien er beide echt ZO MOOI uit!
  Anneleen-Teasistars onlangs geplaatst…Tag Tuesday // TV Series TagMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Ja ze zijn beide heel mooi


 4. Saraya 15 oktober 2015

  Oo wauw hangover is zo mooi! Deze blush staat al een eindje op mijn wishlist
  X
  Saraya onlangs geplaatst…W7 Silky Eyes / Bare It All!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   En die geef ik nu toevallig ook weg in de winactie Nog heel eventjes en de winnaar wordt bekend gemaakt!


 5. Mariëlle 15 oktober 2015

  Alleen die verpakking al En dan ook nog dat patroon aaah!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Room inspirationMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Echt he! Zo mooi!


 6. Sjanine 15 oktober 2015

  Wow ze zien er al lief uit!!! Ik vind ze allebei mooi zou mn vriendin daar ook erg blij mee maken dat heeft ze verdiend

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Oh heel lief!


  • Sjanine 16 oktober 2015

   Ach het is het minste wat ik voor haar kan doen


 7. Sax and the Pretty 15 oktober 2015

  I love Too Faced! Nog meer blushes kan mijn kast niet aan, anders bezwijkt -ie eronder. Ik ben nu wel heel benieuwd hoe de blush die je houdt bij jou staat! x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…YSL Touche Éclat – het concealen van de herfstMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 oktober 2015

   Hoezo de blush die ik hou? Ik hou ze allebei hoor Ik ga ze in een GRWM of look wel eens laten zien, maar ik wou ze nu alvast delen omdat er eentje in de winactie zit en ik had al makeup op toen ik deze foto’s trok


  • Sax and the Pretty 15 oktober 2015

   Ah, verkeerd begrepen. Ik dacht dat je er een van de twee hield en eentje in de winactie deed. Nou, ben benieuwd!
   Sax and the Pretty onlangs geplaatst…YSL Touche Éclat – het concealen van de herfstMy Profile


  • Romina 15 oktober 2015

   Oh neenee, aangezien ik deze nu al geswatcht en gebruikt heb (en ze zelf gewoon ook graag wil houden :D), geef ik geen van deze weg. Ik geef altijd gloednieuwe, onaangeraakte producten weg zodat het ook allemaal heel hygiënisch is. Het is dus één van deze kleurtjes, maar dan een hele nieuwe die ik speciaal voor de winactie kocht!


 8. beautifulday4makeup 16 oktober 2015

  Wat een prachtige poedertje met een superschattige verpakking
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Leuke kaartjes sturen?My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 oktober 2015

   De verpakking vind ik ook zo leuk!


 9. Jana 16 oktober 2015

  Ooh ik vind hem echt heel mooi Die moet ik ook hebben haha :p Ik vind het patroontje in de blush ook heel erg speciaal
  Jana onlangs geplaatst…Nivea repair & targeted careMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 oktober 2015

   Ik wil hem bijna niet gebruiken omdat het mooie patroontje dan weggaat!


 10. Nicole 16 oktober 2015

  Deze blushes zijn zo enorm mooi! De verpakking, de kleur. Love it! Het word toch eens tijd dat sephora terugkomt naar Nederland zodat we ze gemakkelijk kunnen kopen!
  Nicole onlangs geplaatst…I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked BlusherMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 16 oktober 2015

   Vind ik ook! En liefst ook naar België dan


 11. Valerie 18 oktober 2015

  De verpakkingen van Too Faced zijn a ltijd zo mooi! De kleuren zien er ook goed uit!
  Valerie onlangs geplaatst…New: Sophia Webster x Barbie Slip-On SneakerMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 oktober 2015

   Ja ze zijn inderdaad altijd heel mooi!


 12. Pauline 18 oktober 2015

  Die verpakking zijn altijd zo mooi! Die komen op mijn wishlistje.
  Pauline onlangs geplaatst…Halloween Tattoos by MontattooMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 21 oktober 2015

   Ze zijn zeker de moeite om op je wishlist te zetten


 13. Kyara 23 oktober 2015

  Wauw! Echt super mooie blushes, Too Faced is echt een favoriet aan het worden van mij.

  Beantwoorden
  • Romina 28 oktober 2015

   Van mij ook!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge