Travel is the only thing you can buy that makes you richer!

Normaal zou er vandaag een review online komen, maar helaas had ik geen tijd meer om een kwalitatieve review te schrijven. De reden daarvoor kunnen jullie misschien al afleiding uit de titel van dit artikel: ik vertrek vandaag op reis! Lees je mee?

hema-kastlijst07

Bron

Wanneer jullie dit lezen ben ik de laatste spulletjes aan het klaarleggen, zit ik in het vliegtuig of kom ik net aan op onze bestemming: Tenerife. Maar geen paniek, ik heb goed vooruit gewerkt en tot en met maandag, staat er elke werkdag een artikel gepland. Go me!
Schermafbeelding 2015-04-21 om 23.58.32

Hoewel ik net paasvakantie heb gehad kijk ik ernaar uit om er even tussenuit te zijn en van het niets doen te genieten. Tijdens de paasvakantie vind ik dat namelijk nogal moeilijk aangezien mijn boeken toch altijd beschuldigend naar mij liggen te kijken als ik ze geen aandacht geef. :p Ik heb dan ook de hele paasvakantie gewerkt (zowel echt gaan werken als voor school werken) en af en toe een beetje van de zon genoten. En zon is waar ik nu nog meer naar uit kijk!
travel-brings-power-and-love-back-to-your-life-quote-1

Bij deze ga ik even alle zorgen opzij zetten en gewoon genieten van het leven, wat mooi aansluit bij de titel van dit artikel!

6 Comments

 1. beautifulday4makeup 22 april 2015

  Veel plezier hoor meisje!!! Geniet ervan!

  Beantwoorden
  • Romina 22 april 2015

   Dankjewel!


 2. Jana 22 april 2015

  Oh, veel plezier! Ik wou dat ik daar ook zat
  Jana onlangs geplaatst…Lente-shoplog: Yves Rocher, KIKO, Veritas, ZARA, Close*UpMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 mei 2015

   Dankjewel! Het was heel leuk!^ ^


 3. Geniet van je reis! Het is trouwens waar wat je zegt, ’t is het enige dat je verrijkt dat je kan ‘kopen’
  Laura – Essential Honesty onlangs geplaatst…Soap & Glory ‘Sugar Crush’ ScrubMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 mei 2015

   Heb ik zeker gedaan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge