Tv Series Tag

Alweer een maand geleden werd ik door Hanna van Lady Blue Berry getagd om de TV Series Tag te doen. Ze bedacht deze zelf, dus natuurlijk wil ik haar helpen deze te verspreiden! Kijk snel mee!

Wat was de eerste serie die je volgde?
Als het om echte series gaat (en dus niet de kinderlijke zoals Samson & Gert, zoals Hanna in haar Tag al zei :D) is dat denk ik The O.C.. Ik vond dit zo’n goede serie dat ik alle dvd boxen ervan gekocht/gekregen heb en deze vorig jaar ook allemaal nog eens opnieuw heb gekeken.

the-oc-the-oc-481612_1024_768Bron afbeelding

dexter4Bron afbeelding

Wat is je favoriete serie ooit?
Als er één serie is waarvan ik het echt super jammer vind dat hij gedaan is, dan is het Dexter wel. Deze zou van mij nog enkele seizoenen langer geweest mogen zijn! Daarnaast vind ik Orphan Black ook heel erg goed! Ik ben nu eenmaal iemand die heel erg van dit soort series en films houdt. Horror, mystery en dat soort zaken, daar kan je bij mij niets mee mis doen.

AA_orphanblack_thumbnail_s2_02_webBron afbeelding

Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Daarin geef ik Hanna helemaal gelijk: Marshall en Lilly van How I Met Your Mother! Ze hebben gewoon een geweldige relatie vind ik.

met gala dressesBron afbeelding

tumblr_n1iurf9DA91tu30z6o1_500Bron afbeelding

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Dit vind ik een moeilijke! Gewoon omdat ik me niet alle personage zomaar voor de geest kan halen. De eerste 2 die in me opkomen en die ik wel aantrekkelijk vind zijn Chuck Bass van Gossip Girl en Toby Cavanaugh van Pretty Little Liars.

TVSeriesTagBron afbeelding

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Goh, heb je een uurtje? Heel veel! American Horror Story, The Americans (al ben ik daar eigenlijk pas mee begonnen en staat deze even on hold wegens te veel series :D), Awkward, Baby Dady, The Big Bang theory, Catfish (eerder sporadisch), Faking It, Family Guy (sporadisch), Hannibal, Heroes, Instant Mom, The Middle, Mike & Molly, Modern Family, New Girl, Orphan Black, Pretty Little Liars, The Returned (eigenlijk Les Revenants in het Frans), Rizzoli and Isles, The Simpsons (sporadisch), Two and a Half Men en The Walking Dead. Zoals ik al zei, een hele hoop! Nu, het grootste deel van deze series lopen momenteel niet dus ik kijk ze lang niet allemaal gelijk! Ik kijk ook niet dagelijks series en ik ben ook lang niet met alles series up to date! Ik kijk gewoon waar ik zin in heb, wanneer ik wil. Er zijn maar een paar series waarbij ik echt up to dat wil blijven, zoals Pretty Little Liars, The Middle, Faking It, Awkward en Two and a Half Man op dit moment.

TVSeriesTag1Bron afbeelding

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Zoals ik al in een eerdere vraag zei: Dexter, zonder twijfel!

Welke serie wil je nog graag zien?
Op dit moment is dat Stalker. Deze komt vanaf zondag op tv, dus ik kijk er al naar uit! Het lijkt me weer echt een serie voor mij als ik naar de trailer kijk!

MV5BMTQ4OTk3NDI2M15BMl5BanBnXkFtZTgwODcyNzE4MjE@._V1_SX214_AL_Bron afbeelding

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Ook dit heb ik al in een eerdere vraag gezegd: The O.C.. Maar ook van Still Standing heb ik al enkele afleveringen herbekeken. Tina is ZO grappig!

still-standing-5103f4ea57007Bron afbeelding

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Zo zijn er wel een aantal! Als eerste Gossip Girl. Don’t shoot me people! Ja ik weet het, iedereen heeft deze serie gezien en vond hem geweldig. Ik vond het vanaf seizoen 4 ongeveer eigenlijk heel erg saai aan het worden en ben toen gestopt, al weet ik wel wie Gossip Girl was (even aan mijn vriend gevraagd, ja hij heeft het wel uitgekeken :D). Een tweede serie die ik opgegeven heb is Suits. Mijn vriend vond deze serie heel goed dus ik wou wel eens kijken maar na zo’n 3 afleveringen vond ik het nog steeds zo saai dat ik gestopt ben. Misschien had ik het even langer moeten volhouden en het een kans moeten geven, maar ik volg al zoveel series die ik super vind, dat ik er niet per se nog eentje bij moest hebben.

gossip-girlBron afbeelding

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Dit vind ik opnieuw vrij moeilijk te zeggen. Als ik dan toch iemand moet noemen: Serena van der Woodsen. Ik vind het gewoon een prachtig mens, en hé het feit dat ze een aardig centje heeft speelt natuurijk ook een rol.

Style: "No USM for TIFF"Bron afbeelding

Zo, dat waren alle vragen! Ik vond dit echt een leuke tag om te doen! Ik zal enkele mensen tangen via twitter, maar als jij hem ook wil doen of al gedaan hebt, laat dan zeker je link even achter in de comments zodat ik het kan lezen!

Love, Romina

18 Comments

 1. beautifulday4makeup 20 november 2014

  Opnieuw een leuke tag!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Dankjewel! Ofja, bedank vooral Hanna want zij heeft hem bedacht!


 2. Angelique 20 november 2014

  Leuke tag! Die ga ik denk ik overnemen

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Super! Laat het me zeker weten als je hem gedaan hebt, ik zou hem graag lezen!


 3. artisticstateofmind 20 november 2014

  Deze ga ik overnemen! Ik kijk dus écht wel dagelijks series, oeps. haha!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Super!^^ Haha, laat ons zeggen: ik kijk niet dagelijks series maar ik kijk wel dagelijks IETS. Als in youtube of series, haha. Maar sshhtt :p (je bent dus niet alleen hoor :D)
   Laat me zeker even weten als je de tag gedaan hebt! Ik zou hem heel graag lezen!


 4. Nizzy 20 november 2014

  Curiosity.. Wat vind is je mening over een serie als Game of Thrones?

  Beantwoorden
  • Nizzy 20 november 2014

   Lekkere grammatica weer Haha


  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Haha, geeft niet. Fouten zijn menselijk he


  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Hhmm, Game of Thrones heb ik eigenlijk nog nooit gezien omdat de titel me niet heel veel zegt. Het klinkt als iets dat ik niet zo leuk ga vinden Maar misschien moet ik het eens een kans geven, wie weet vind ik het wel top!


  • Nizzy 26 november 2014

   Precies mijn gedachte voordat ik het ben gaan kijken! Maar op een saaie dag in een zomervakantie had ik uit verveling (en uit nieuwsgierigheid..) een aflevering gedownload en het heeft een serieuze verslavingsfactor..! Maar je moet er van houden.


  • Romina D'Astolfo 4 december 2014

   Misschien ga ik dan toch ook eens kijken


 5. Jessica 20 november 2014

  Leuke tag! Ik zal hem binnenkort ook even invullen, echt een leuke tag voor een seriegek als ik

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 20 november 2014

   Haha super! Laat je me even weten als je hem hebt ingevuld? Ik zou hem graag lezen!


 6. Anneleen - Teasistars 22 november 2014

  Zalige tag! Ik ga deze zeker met plezier doen, al zal het niet makkelijk zijn haha!
  Leuk om te lezen ook! Ik heb weer twee of drie series die ik zeker eens wil proberen na deze Tag te lezen!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 22 november 2014

   Laat maar even weten als je hem gedaan hebt, dan wil ik hem zeker lezen! Wie weet vind ik nog wel een leuke serie dan


 7. […] tijdje geleden kwam ik op de blog Dainty Ribbons de Tv Series Tag tegen. Omdat ik de laatste tijd vrij weinig aandacht heb besteed aan tv-series op […]

  Beantwoorden
  • Romina 26 januari 2016

   Lief dat je me vermeld hebt in je artikel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge