Unboxing PrettyBox April 2014

Ik wil al lange tijd een beauty subscription box omdat ik hou van het idee om elke maand een kleine verrassing te krijgen op beauty gebied, maar vond nooit eentje binnen België die me echt aansprak. De Glossybox of Ipsy zijn de 2 beauty boxen die ik het allerliefst wou, maar deze waren nooit hier te krijgen. Glossybox werd onlangs omgetoverd naar PrettyBox, en deze was wel verkrijgbaar in België. Ik kreeg hiervan een 6-maanden abonnement van mijn vriend en was hier enorm blij mee! Veel bloggers zijn hier heel erg negatief over omdat het overgenomen werd door degenen die achter de Waat Box zaten, en deze viel altijd heel erg tegen. Toch wil ik deze box een kans geven. Iedereen verdient een 2de kans, toch?

*** Up April 2014 - 084Wanneer je de box opendoet ziet het er alvast heel leuk uit! Mooi ingepakt, net zoals de Glossybox.

*** Up April 2014 - 082*** Up April 2014 - 083

Als eerste zit deze Ciaté kit erin. Om eerlijk te zijn was ik hier wel blij mee! Ik wou een tijd geleden al zo’n setje kopen, maar deze zijn vrij duur.*** Up April 2014 - 085

Deze hele kit is in het thema Emerald, groen dus. Het setje bevat een groene lak (de kleur komt niet helemaal over op de foto), groene velvet vlokken, caviar pareltjes, glitter, een borsteltje en een trechtertje. De kleur is niet helemaal wat ik zou kiezen, maar ik denk wel dat mooi kan zijn in combinatie met de caviar pareltjes of de glitter. *** Up April 2014 - 086

Daarnaast zat er nog een full size lakje van Ciaté in de box. Op het kaartje staat dat er een zomerse kleur in zou zitten, maar dat is precies toch niet helemaal het geval. :p Hierin ben ik dan weer wel teleurgesteld. Het is een grijs-groene kleur, niet bepaald iets dat ik zou kiezen, en al helemaal niet voor de zomer. Ik kan nu wel een mening vormen over de kwaliteit van het lakje, maar had toch liever een zomerse kleur gekregen.*** Up April 2014 - 090

Als laatste zat er nog een mini lipstick van Bourjois in. Dit vind ik niet echt een volwaardig product, eerder een extraatje, want ik ben er vrij zeker van dat je dit soms gratis bij een tijdschrift kan krijgen.*** Up April 2014 - 087

Jammer genoeg in een niet-zo-mooie kleur. Ik hou niet van glitterlipsticks, dus dat valt tegen. De kleur zelf zou misschien wel mooi geweest zijn moest er geen glitter in zitten.*** Up April 2014 - 088 *** Up April 2014 - 089

Hier kan je nog even zien wat de waarde van de box was, zo’n €50. Om eerlijk te zijn ben ik wel teleurgesteld dat het maar 3 producten (2 als je de lipstick niet meetelt) zijn in plaats van de beloofde 5. Ik snap wel dat het setje meerdere dingen bevat en duur is, maar om eerlijk te zijn kreeg ik lever 1 Ciaté lakje en nog enkele andere producten. Zo valt er meer te testen en te ontdekken, en dat is uiteindelijk nog altijd de bedoeling van een box zoals deze.DSC_0016Over het algemeen ben ik dus enkel blij met het Ciaté setje. Gelukkig zit de waarde hiervan wel goed, anders was ik erg teleurgesteld denk ik. Hopelijk zijn het volgende maand dus wel 5 producten. Ik ben in ieder geval erg benieuwd! Wat vonden jullie van deze box?

Love, Romina

15 Comments

 1. Anneleen 12 mei 2014

  Ik vind de doos er heel mooi uitzine als je hem opent! Maar ik zou ook niet teverden zijn met 3 producten… Mijn zus heeft dit weekend ook een Ciaté setje gekocht met pluimpjes en dat zag er inderdaad leuk uit! Ik denk dat ze het had gevonden bij Big Bazar, dus heel duur zal het niet geweest zijn… Maar Big Bazar koopt dan ook wel ‘paletten’ op denk ik dus dan kunnen ze het aan een klein prijsje verkopen natuurlijk

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 12 mei 2014

   Nja 3 producten vind ik teleurstellend. Ik vergelijk het nu wel niet met de Big Bazar, omdat je daar ook niet alles kan kopen en de dingen die je er heel goedkoop kan kopen zijn er niet altijd te koop. Als je effectief op zoek bent naar een specifiek setje van Ciaté denk ik niet dat je bij Big Bazar terecht kan, snap je Dus qua prijs vind ik deze doos wel goed, maar ik kreeg gewoon liever meerdere verschillende producten voor die prijs dan 1 groot ding


  • Anneleen 13 mei 2014

   Nee nee ik bedoelde het ook niet vergelijkend hoor Mijn zus heeft gewoon toevallig een setje uit bog bazar! Want ik weet dat die setjes online al snel £20 zijn
   Maar ik snap wel dat je liever meerdere producten had gehad!


  • Romina D'Astolfo 14 mei 2014

   Nja, ik snap langs hun kant wel dat ze ruim boven de waarde van de box zitten, maar het altijd leuker om verschillende dingen te ontdekken dan 1 duur ding vind ik zelf


 2. Hanna 27 mei 2014

  Als Ipsy verkrijgbaar zou zijn in België spring ik een gat in de lucht!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 27 mei 2014

   Ik ook! Ik zou geen moment twijfelen en onmiddellijk bestellen


 3. Beautifille 31 mei 2014

  Oh m goodness, that is a great box! I would love that! The Ciate nail polish is lovely, and I have a mini Bourjois lip gloss key chain and that is really good as well.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 31 mei 2014

   I’ve never tried Ciaté before so hopefully I’ll like them
   Thank you for visiting and commenting!


 4. Ari 4 augustus 2014

  Hey, ik ben je blog tegen gekomen toen ik probeerde opzoeken iets gelijk aardigs aan glossybox in Belgie
  Mijn vraag dan is, hoe geraak je aan de prettybox in België? Op hun website staat da ze da alleen in nl opsturen ik wil het ook echt proberen te pakken krijgen

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 augustus 2014

   Ik heb het abonnement van mijn vriend gekregen, maar hij heeft het denk ik gewoon op prettybox.nl besteld hoor. Ik zie dat er nu inderdaad staat ‘enkel Nederland’ en dat vind ik heel vreemd aangezien ik hem toch krijg! Ik weet wel dat toen ik op de website keek toen ze pas bestonden, dat er toen wel België en Nederland stond volgens mij. Je kan ze misschien best eens een mailtje sturen dan!


 5. Ari 4 augustus 2014

  Das een goed idee merci voor de info!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 4 augustus 2014

   Graag gedaan! Ik ben benieuwd wat ze zeggen, want misschien kunnen wij Belgjes dan toch geen Prettybox meer krijgen..


 6. Aline 21 augustus 2014

  Hey! Ik was vandaag eens aan het kijken om een Prettybox te bestellen maar blijkbaar verzenden ze alleen maar in Nederland op dit moment? (Ik woon in België en heb gezien dat je ook van België bent ) Hoe komt het dat het bij jou nog wel gelukt is dat ze naar jou verzenden? Ik vind het zo jammer, ik wou het zo graag eens bestellen Lijkt me zo leuk om een maandelijks verrassingspakketje te krijgen haha!

  Beantwoorden
  • Aline 21 augustus 2014

   Ah oops ik zie net dat je die vraag hierboven al hebt beantwoord! Mijn fout


  • Romina D'Astolfo 22 september 2014

   Geen probleem haha Ik heb ook gemerkt ondertussen dat ze precies niet meer naar België verzenden! Heel jammer want als ik mijn abonnement zou willen verlengen zou dat niet eens gaan


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge