Unboxing PrettyBox Juni en Juli 2014

Eindelijk! De Prettybox van juni én juli! Vorige maand kwam ik er niet toe om de box van juni online te zetten dus ik besloot dat ik deze maand beide boxen zou laten zien. Kijk snel verder, want dat wil ook zeggen dat het dubbel zoveel producten zijn deze keer!

prettybox Mei - 01

Ik start uiteraard bij de box van juni. In de box van mei werd beloofd dat er een product van Benefit in zou zitten. Dit vond ik echt enorm fijn en ik kon niet wachten om te zien wat erin zat! Ik hoopte echter van 1 product dat het dat niet zou zijn en guess what, het is het wel.. De Benefit They’re Real mascara. Op zich een leuk product, maar het was zo voorspelbaar! Ik had graag eens iets anders gezien, want dit is het product dat elke beauty subsciption box al eens uitdeelde. Maar oké, ik kan me inbeelden dat meiden die deze mascara nog niet hebben hier wel erg blij mee zijn!
Pretty Box Juni + Juli 2014 - 01 Als volgende een voetencrème. Ik ben iemand die totaal geen last heeft van droge voeten, eelt of andere kwaaltjes. Ik ben gezegend met vrij zachte voeten die niet veel werk vereisen. Toch kan het nooit kwaad zo nu en dan eens een voetencrème te gebruiken. Dit is een erg grote tube, dus hier kan ik wel een hele tijd mee verder!Pretty Box Juni + Juli 2014 - 02 Het volgende product maakte me erg blij! Sally Hansen is een merk waar ik al veel over hoorde maar amper iets van heb omdat het toch aan de duurdere kant is en moeilijker te krijgen is in België. Deze cuticle massage cream komt daarenboven zeker van pas want ik was op zoek naar zo’n crème en overwoog die van Lush te kopen. Daar wacht ik nu even mee, want deze is fijn en ruikt ook superlekker! Pretty Box Juni + Juli 2014 - 03 Pretty Box Juni + Juli 2014 - 04Het product waardoor de hele box vol glitter hing : Een Hard Candy eyeliner. Ook van dit merk hoorde ik al veel goeds, maar ik probeerde er nog niets van. Het is een metallic gouden kleurtje dat me heel mooi lijkt voor in de binnenste ooghoeken.
Pretty Box Juni + Juli 2014 - 05 Pretty Box Juni + Juli 2014 - 06 De swatch bracht in ieder geval heel erg romig aan, dus dat belooft!Pretty Box Juni + Juli 2014 - 07 Als laatste een NYC Anti-Shine Stick. Dit zou een soort primer in stick vorm moeten zijn die glans op de T-zone voorkomt. Of hij dit echt doet weet ik nog niet, daarvoor moet ik hem nog grondiger testen.Pretty Box Juni + Juli 2014 - 08 Hier zie je de producten nog eens opgelijst met hun prijzen erbij. De waarde van de box vind ik oké, de inhoud van de box vind ik prima. Op naar de box van juli! Pretty Box Juni + Juli 2014 - 09 Het eerste product in de box van juli: een NYC mascara. Opnieuw een product van NYC dus, waar ik op zich niets op tegen heb, zolang het niet elke maand is. Ik hou van mascara en test regelmatig nieuwe uit, dus ook deze gaat in mijn testbakje!Pretty Box Juni + Juli 2014 - 10 Dan een product dat er echt enorm veelbelovend uitzag! Het voelt zwaar aan en is meteen ook het duurste uit de box. Pretty Box Juni + Juli 2014 - 11 Een oogschaduwdoosje van een voor mij onbekend merk. Wat ik echt teleurstellend vind is de kleur! Dit had zo’n mooi product kunnen zijn maar groene oogschaduw is iets dat ik nooit draag. Voor een box die naar iedereen verstuurd word, had ik toch eerder op een neutrale kleur gehoopt die iedereen wel kan dragen. Bij andere unboxings zag ik wel leuke kleuren zoals roze- en bruintinten. Jammer genoeg kreeg ik die niet, want die had ik met veel plezier gebruikt! Ik ga mijn best doen deze kleuren toch eens te proberen, maar groene oogschaduw is niet direct iets dat blauwe ogen naar buiten brengt volgens mij (vandaar opnieuw dat ik eerder een neutrale kleur had verwacht die bij alle oogkleuren zou passen). :pPretty Box Juni + Juli 2014 - 12Een product waar ik wel ontzettend blij mee ben is deze St Tropez One Night Only Instant Glow Body Lotion. Een hele mond vol voor een zelfbruiner die je gemakkelijk weer afwast. Deze dient dus voor die ene speciale gelegenheid waar je eventjes je melkflessen voor wilt verdoezelen! Momenteel heb ik zelf al een mooi kleurtje van op vakantie, maar deze komt sowieso wel een ander keertje van pas! Wat ik ook erg leuk vind is dat er een extra strandtas bij zat! Ik vergat hiervan een foto te maken, maar op het kaartje aan het einde kan je hem in het klein zien. Een leuk extraatje vind ik dit en zoiets wordt altijd geapprecieerd, toch?
Pretty Box Juni + Juli 2014 - 13 Een product waarvan de verpakking er echt heel oud uit ziet (vind ik), maar waar ik wel benieuwd naar ben, zijn deze Nail Polish Remover Pads. Ik heb al eerder nail polish remover wipes gebruikt, maar die werkten niet zo goed. Deze pads daarentegen zouden dikker moeten zijn en nagellak snel moeten verwijderen. Ik ben erg benieuwd! Pretty Box Juni + Juli 2014 - 14 En het laatste product is weer een kleine (letterlijk) tegenvaller.. Het is een staaltje ter grote van de staaltjes die je bij sommige aanloopjes gratis krijgt. Het merk ken ik niet, maar ik ga het zeker uitproberen! Pretty Box Juni + Juli 2014 - 15 Pretty Box Juni + Juli 2014 - 16

De waarde van deze box vind ik beter dan die van juni, de producten vind ik niet allemaal even spannend. Het had een prachtige box kunnen zijn, maar het oogschaduwdoosje ‘verpest’ het toch lichtjes voor mij. Moesten dit neutrale kleuren geweest zijn, dan vond ik dit echt een geweldige box, maar jammer genoeg is dat bij mij niet het geval, waardoor het spannendste product verandert in een product dat ik waarschijnlijk nooit ga gebruiken.

Welke box vinden jullie het leukst?

Love, Romina

6 Comments

 1. Sanne Makeupgorgeous 6 augustus 2014

  Ik vind de boxen inderdaad ook niet zo heel erg spannend. Al lijken die nagellakremover pads mij wel handig.

  Beantwoorden
 2. sparklesofmakeup 8 augustus 2014

  Wat een mooie productjes!

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 10 augustus 2014

   Sommige producten vind ik inderdaad ook heel leuk!


 3. Agneta 8 augustus 2014

  Het zijn wel lekkere diverse producten en het is denk ik heel erg persoonlijk wat iemand er van vindt. Er zitten best wel een paar mooie producten in. Andere zijn misschien wat minder gangbaar, maar ik vind de boxen zeker niet tegenvallen.

  Beantwoorden
  • Romina D'Astolfo 10 augustus 2014

   Helemaal mee eens! Ik denk ook dat het heel persoonlijk is. De groene oogschaduws kunnen iemand anders wel heel erg aanspreken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge