Unboxing – Rituals Adventskalender Deluxe (Geen spoilers)

Wie van kerst houdt, houdt hoogstwaarschijnlijk ook van adventskalenders. En wie van beauty houdt legt dan onmiddellijk de link: Een beauty adventskalender. Ook ik ben er dol op en laat jullie in deze video n van mijn beauty adventskalenders zien, zonder spoilers that is. Benieuwd naar de Rituals Deluxe Adventskalender? Kijk snel verder!

Mysterieus pakket

Onlangs kreeg ik heel onverwachts een superleuk pakket aan huis geleverd. Geen PR pakket zoals de meesten nu misschien denken (I wish :p), maar een pakket van mijn mamaatje. Op voorhand liet ze me weten dat er iets geleverd werd, maar wat dat dan kon zijn? Geen idee. Totdat de grote doos thuis toekwam en ik de afzender op de doos las: Rituals.

Wat hier ook in zat, this girl was happy. Rituals is zonder twijfel 1 van mijn favoriete merken. Ze zijn dierproefvrij, hebben fantastische producten en je zal in ons appartement dan ook op elk moment minstens 1 product van Rituals tegenkomen.

.
Rituals Adventskalender Deluxe

Aan de titel kon je het al raden, ik kreeg de Rituals adventskalender deluxe. In deze video laat ik deze uitgebreid zien ZONDER te spoilen. Ok, ik open 1 cadeautje, maar in de video krijg je de optie dit deel te skippen zodat je helemaal niets te weten komt! Wie het echter wel wil weten, scroll even verder naar beneden, want daar laat ik de achterkant van de doos en dus ook alle productjes die erin zitten zien.

.
Welke adventskalender heb jij dit jaar?

Veel kijkplezier!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier!

.
Spoiler!

Dussss, jij wil wel weten wat er in deze Rituals adventskalender deluxe zit? Allrighty! Kijk gerust verder op onderstaande foto en get excited! Maar geen spoilers in de comments please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge