Marley Spoon: Vers koken in minder tijd

Koken is nooit mijn favoriete bezigheid geweest. Althans, dat dacht ik. Todat ik met mijn vriend ging samenwonen was koken iets dat ik eigenlijk zelden deed, en waar ik niet veel tijd aan wou spenderen. Samenwonen heeft dit echter veranderd. Gezellig koken met z’n tweetjes: het heeft iets en tegenwoordig doe ik het met veel plezier, samen met m’n vriend.

Marley Spoon

Hoewel zowel ik als mijn vriend full time werken en soms lange dagen hebben, maken wij dagelijks tijd om samen een verse maaltijd op tafel te zetten. Maar dat moet soms wel eens snel gaan, want zeeën van tijd, dat hebben we helaas niet. In zo’n gevallen kost het ons teveel moeite om zelf alle ingrediënten bij mekaar te zoeken in de winkel of in onze kasten, alles af te wegen en daarna aan de maaltijd zelf te beginnen. Gelukkig heeft Marley Spoon daar de perfecte oplossing op bedacht.

.
Snel, vers koken

Voor wie niet zoveel tijd te besteden heeft aan zijn avondmaal, maar wel graag gevarieerd en lekker eet, voorziet Marley Spoon wekelijks meerdere maaltijd om uit te kiezen, waarvan de ingrediënten aan huis geleverd worden. Geen gedoe met booschappen en ingrediënten afwegen meer dus. En ook geen verspilling meer, zoals de verrimpelde kiwi in onze fruitkorf (spot de oude kiwi :p). De maaltijden van Marley Spoon vragen ook helemaal niet zoveel bereidingstijd waardoor je maaltijd binnen no time op tafel staat. Gewoon je pakket openmaken en aan de slag!

Ik mocht afgelopen week een box uittesten en koos hiervoor 2 gerechtjes uit voor 2 personen: Vlotte maccheroni en chorizo met bonen .

.

Vlotte maccheroni

Het eerste gerecht dat ik uitkoos was – hoe kon het ook anders – een pastagerecht. Het is geen geheim dat pasta mijn favoriete eten is en dit moest er dus zeker bij zitten. Voor dit gerecht heb je maar 20 minuutjes nodig van start tot einde, inclusief een zelfgemaakte saus en boordevol verse groentjes!

Het is een makkelijk en snel gerecht, boordevol smaak. En voor de grote eters onder ons, trust me, hiermee ben je meer dan voldaan!

.

Chorizo met bonen

Omdat ik zoveel mogelijk koolhydraten probeer te vermijden (op koolhydraatrijke groenten na), koos ik als tweede gerecht chorizo met bonen. Dit gerecht lijkt meer tijd te kosten als je naar de receptenkaart kijkt (40 minuten). Maar een groot deel hiervan is de tijd dat het gerecht in de oven zit. Handjes vrij, voetjes omhoog en wachten tot het eten klaar is dus. Perfect voor lazy evenings!

Beide gerechten waren echt enorm lekker. Mijn vriend kan het niet onder stoelen of banken steken wanneer een gerecht hem niet helemaal ligt, maar bij deze gerechten antwoordde hij volmondig “ja” op de vraag of hij het lekker vond. Ook goedgekeurd door de boyfriend dus.

.

Zelf uitproberen?

I’m hooked. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit vaker zal doen. Je kan namelijk zelf aangeven wanneer je de box wil ontvangen en wanneer niet en zit dus niet vast aan een contract waarbij je de box wekelijks moét ontvangen. Je kiest je eigen gerechten voor de dagen die voor jou het beste uitkomen. Perfect voor drukke mensen als je het mij vraagt!

Wil je ook graag eens een box uitproberen? Met de kortingscode DAINTYRIBBONS krijgt je tot en met  31 maart 2018 €25 korting.

Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge