Volumineus haar met Fudge’s Big Bold OOMF

Als er iets is dat ik enorm mis aan mijn haar is het volume. Hoe kort of lang mijn haar ook is, hoe opgeknipt het ook is, het valt altijd plat en zonder enige lift. Volumeshampoos kunnen hierbij helpen, al is dat niet altijd het geval bij mij. Benieuwd of deze Big Bold OOMF shampoo en conditioner van Fudge hun belofte nakomen? Lees snel verder!

https://www.lilybridal.co.nz

De verpakking

De shampoo en conditioner komen, zoals de meeste shampoos en conditioners, in een handige knijptube. Hierdoor kan je makkelijk doseren en verspil je geen product. Verder is de verpakking simpel maar speels.

fudge-big-bold-shampoo-en-conditioner-daintyribbons-com-5

Fudge Big Bold OOMF Shampoo

Beide producten zijn verrijkt met bamboo extract, wat het haar glanzend en dikker zou moeten achterlaten. Dit kan ik alvast bevestigen. Mijn haar voelt enorm zacht aan na het wassen en glanst net dat tikkeltje meer dan normal waardoor het ook gezonder oogt. Wat mij echter het meest opviel aan deze shampoo is dat hij enorm zuinig in gebruik is. A little goes a long way, wat er ook ineens voor zorgt dat de tube enorm lang meegaat.

fudge-big-bold-shampoo-en-conditioner-daintyribbons-com-2

Ook het volume in mijn haar is iets toegenomen. Verwacht uiteraard geen wonderen en dus ook geen haardos alsof je net een blowout bij de kapper kreeg, maar er is wel zeker een verschil! Door het extra volume en het zuinige karakter van de shampoo merk ik ook dat mijn haar iets minder snel vet wordt dan normaal. Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat ik een favoriete shampoo heb die helaas nergens in België of online te krijgen is. Wel, ik kan je vertellen dat deze, van alle shampoos die ik al getest heb, het dichtst in de buurt komt! Happy girl over here!

fudge-big-bold-shampoo-en-conditioner-daintyribbons-com-6

Fudge Big Bold OOMF Conditioner

Net zoals de shampoo is ook de conditioner verrijkt met bamboo extract. Ook het gebruik van de conditioner merk ik meteen dat mijn haar glanzender is. Daarnaast is mijn haar zachter dan ooit tevoren wanneer ik deze conditioner gebruik. Ik er maar met moeite uit blijven met mijn handen.

fudge-big-bold-shampoo-en-conditioner-daintyribbons-com-3

Zoals de verpakking belooft maakt deze conditioner mijn haar niet zwaarder. Iets waar ik vaak last van heb, is dat mijn haar sneller vet wordt wanneer ik een conditioner gebruik, omdat deze mijn haar zwaar maakt. Omdat deze conditioner heel licht is en voor volume moet zorgen, is dat bij deze dus niet het geval!

fudge-big-bold-shampoo-en-conditioner-daintyribbons-com-7

De geur

Tot slot wil ik het nog kort over de geur hebben, iets dat zeker niet onbelangrijk is bij een shampoo en conditioner. De geur is erg fris, met een zoete toets, en doet me denken aan de geur in een kapsalon. En wie wil dat nu niet? Haar dat ruikt alsof je van de kapper komt. Bovendien kreeg ik al meerdere malen complimentjes over dat ik lekker rook. Wanneer mensen dan vroegen welke geur het is dat ze ruiken, kwamen we steeds tot de conclusie dat het niet mijn parfum, maar mijn haar is dat zo lekker ruikt! Win!

fudge-big-bold-shampoo-en-conditioner-daintyribbons-com-1

Deze shampoo en conditioner zijn verkrijgbaar bij Barberstore.eu. Je betaalt voor elke tube €16,80.

short bob wigs

2 Comments

 1. Elke 26 november 2016

  Hehe, wat leuk dat ze achter moesten komen dat het je haar was dat zo goed rook! Heerlijk als haarproducten zo fijn werken en lekker ruiken!
  Elke onlangs geplaatst…Outfit // brownieMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 15 juni 2017

   Inderdaad


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge