Weightloss Wednesday #1 – Startgewicht

Een hele tijd geleden schreef ik al ‘weightloss wednesday‘ artikeltjes, maar daar stopte ik uiteindelijk mee. Ik wil het nog een keer een kans geven en start er vandaag opnieuw mee. Lees zeker even verder om meer te weten te komen over deze artikels!

Ik wil opnieuw proberen afvallen en dat ga ik proberen aan de hand van deze artikels en dit schema. Ik zag dit ooit in een vlog van Mascha, en postte toen ook mijn versie op instagram. Maar ik hield het niet vol en wil er nu opnieuw aan beginnen.
Daarom heb ik een nieuw schema gemaakt en ga ik ook opnieuw erover schrijven, in de hoop ik me op deze manier er iets beter aan ga houden omdat het online staat. Dat wil niet per se zeggen dat er elke woensdag een ‘weightloss wednesday’ online zal komen, maar gewoon op woensdagen, wanneer ik er iets over te vertellen heb.
2015-06-24-2015-DaintyRibbons.com-01

Zoals je kan zien wil ik graag 10 kg afvallen. Ik heb geen overgewicht, maar voel me niet heel goed met hoe ik er nu uitzie en daarom wil ik daar verandering in proberen brengen. Zoals je kan zien bestaat het schema dat ik hiervoor ga gebruiken uit 2 delen waarin ik 5 kg moet verliezen waarna ik mezelf met iets mag belonen. Waarmee dat zal zijn, weet ik nog niet precies, maar dat zal ik binnenkort zeker nog invullen.
2015-06-24-2015-DaintyRibbons.com-03
2015-06-24-2015-DaintyRibbons.com-04

Mijn startgewicht is op dit moment 68,6kg dus aan het einde van de rit zou ik graag op ongeveer 58kg uitkomen. Dat is een hele hoop, maar ik wil er echt voor gaan. De eerste 5kg zou ik graag al kwijt zijn voordat ik op vakantie vertrek. Dat is binnen een maand, dus dat kan wel eens krap worden, maar ik ga mijn uiterste best doen en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.
Voor wie mee wil doen, heb ik even een foto gemaakt van het volledige schema. Je kan dit eventueel uitprinten als je dat handig vindt, of het gewoon namaken.
2015-06-24-2015-DaintyRibbons.com-02

Doe jij mee? Laat het me zeker weten want samen is toch altijd leuker dan alleen!

6 Comments

 1. beautifulday4makeup 24 juni 2015

  Goed idee. Ik ben vorige jaar voor de zomer veel afgevallen, maar jammer genoeg is het er weer allemaal bij. Ik zal ook een poging wagen

  Beantwoorden
  • Romina 24 juni 2015

   Ja dat gebeurt bij mij ook altijd :p Maar nu wil ik er echt voor gaan Ik ga mezelf niet alles ontzeggen want dan lukt het niet, maar ik wil wel echt beter op m’n eten gaan letten


 2. Saraya 24 juni 2015

  Goed Idee, ik weeg nu 58kg en ik ben tevreden
  Ik wens jou alvast veel succes en ik ben er zeker van dat je het kunt!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Essence / #Secret Party Body Spray!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 24 juni 2015

   Dat is precies mijn doel, 58kg Dankjewel! Heel fijn en motiverend om dit te lezen!


 3. Nicky 5 juli 2015

  Ik ben namelijk ook eo begonnen, alleen ietsjes anders
  58 is ergens ook mijn streefdoel maar als ik het resultaat zie hoe ik me voorstel eruit te zien, is het ook al goed (want spieren zijn zwaarder natuurlijk.
  Ik heb een schema waarbij ik op z’n minst 3x per week moet gaan sporten en 4de x is extra punten. Als ik dat flink volhou per maand mag ik mezelf met iets belonen. Wat ik vorige had, was mezelf gegund op een full body massage van groupon! Misschien een ideetje

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Ja inderdaad, als ik eruit zie zoals ik wil, maar meer dan 58kg weeg ben ik ook tevreden. Gewicht is zeker niet het belangrijkste. Ik kan persoonlijk totaal niet genieten van massages, dus dat is niet echt een beloning die ik voor mezelf ga kiezen (mensen verklaren me voor gek, maar ik heb massages nooit tof gevonden Ik weet niet wat het is, maar je kan me er echt niet blij mee maken haha ), maar ik vind vast nog wel iets. Veel succes!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge