♥ Welkom op het nieuwe Dainty Ribbons ♥ Goede (Blog)voornemens en Doelen

Ik zet het nieuwe jaar in met een nieuwe versie van mijn blog, Dainty Ribbons! Wat verandert er, wat kunnen jullie verwachten en hoe loopt het verder met mij en Dainty Ribbons? Je leest het in dit artikel!

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat 2016 al jullie wensen mag volbrengen en wens iedereen niets dan goeds toe het komende jaar!

Welkom op het nieuwe Dainty Ribbons.001

Niet alleen start er een nieuw jaar, 2016 betekent ook een nieuwe versie van Dainty Ribbons voor mij. Ik bespreek even met jullie wat er zal veranderen en wat jullie kunnen verwachten.

Nieuwe Layout

De grootste verandering is er eentje waar we niet naast kunnen kijken: de layout! Ik heb samen met Carolina van LightMorango.com Dainty Ribbons in een nieuw kleedje gestoken. Ik wist precies wat ik wou en Carolina heeft het perfect voor mij uitgevoerd! Het is allemaal wat strakker en cleaner en ik ben echt verliefd op het nieuwe uiterlijk van Dainty Ribbons!

Hoewel ik mijn vorige layout (die ik trouwens helemaal zelf maakte ^^) ook nog steeds heel mooi vond, vond ik het tijd voor verandering! Het zou kunnen dat er hier en daar nog iets niet helemaal klopt. Laat het me dan vooral weten!

oude layout

oude layout

100% Dierproefvrij?

Een andere grote verandering zal zijn dat vanaf vandaag alle geschreven artikels dierproefvrij zullen zijn. Dat wil zeggen dat er in geen enkel geschreven artikel nog producten genoemd zullen worden die op dieren getest werden. Voorheen vermelde ik onderaan het artikel of een product al dan niet dierproefvrij was. Dat zal nu dus niet meer nodig zijn.

Ik wil hierbij wel even iets duidelijk maken om verwarring te voorkomen. Ik leg de nadruk hierboven al op geschreven artikels. Het is namelijk zo dat er in mijn stash nog heel wat producten zitten van merken die wél op dieren testen. Omdat ik (bijna) al deze producten zelf kocht, vind ik het zonde om ze weg te gooien en ik ga ze dus wel nog opgebruiken. Daarom heb ik besloten om voorlopig deze producten wel nog aan bod te laten komen in tutorials, favorieten en opgemaakt filmpjes. Ik probeer het er wel zo vaak mogelijk bij te vermelden wanneer een product niet dierproefvrij is.

Ik streef uiteindelijk naar een stash die 100% dierproefvrij is, maar tot het zover is, zullen mijn geschreven artikels dierproefvrij zijn en mijn filmpjes zo dierproefvrij mogelijk.

Blogschema

Wat kunnen jullie, naast de dierproefvrije artikels, nu precies verwachten van mij? Een blogschema vastleggen is iets wat ik heel moeilijk vind. Het is niet altijd even haalbaar met mijn studies en werk en dus heb ik besloten geen vast blogschema aan te houden. Wel streef ik ernaar om elke week 5 artikels online te krijgen, waaronder minimum 1 filmpje. Zo hebben jullie toch een kleine richtlijn.

Goede Voornemens

Tot slot wil ik het nog even over mijn goede voornemens hebben, want let’s be honest, iedereen heeft ze wel weer bij de start van een nieuw jaar. Ik hou het voor mezelf op 3 doelen die ik dit jaar graag zou willen halen.

1. Mijn streeflichaam krijgen
Dit is iets dat ik al lang wil, maar nooit lukt en dat ligt volledig aan mezelf. Dit jaar wil ik er echt iets proberen aan te doen om ervoor te zorgen dat ik blij ben met mijn eigen lichaam en me niet meer schaam in bikini of kleedjes. Hoe ik dit ga doen? Sporten en op mijn voeding letten! Yes I can!

2. Afstuderen
Wie mijn blog al een hele tijd volgt of mij persoonlijk kent, weet dat ik al een diploma handelsingenieur op zak heb, waar ik toch wel een beetje fier op ben aangezien het echt een zware opleiding was voor mij. Ik krijg echter niet genoeg van bijleren en besloot vorig jaar de Specifieke Lerarenopleiding Wiskunde te starten. Komende periode zal ik hiervoor nog stage moeten lopen en hopelijk studeer ik dan ook voor dit diploma af!

3. Een job vinden
Hoewel ik graag verder studeer, moet er toch echt eens een einde aan komen. Na de SLO opleiding ga ik dan ook op zoek naar een job zodat ik daarna samen met mijn vriend kan beginnen uitkijken naar een plekje om samen te gaan wonen.

Wat zijn jullie goede voornemens?
Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

34 Comments

 1. Mariëlle 1 januari 2016

  Wat leuk dat je dierproefvrij gaat bloggen, ik ben daar ook geïntresseerd in. Ik let er vanaf dit jaar in ieder geval een stuk meer op, dat wil niet zeggen dat ik helemaal niets meer koop in die zin! Happy new year!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2016My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel! Een fijn 2016!


 2. Aurelie 1 januari 2016

  Jouw nieuwe lay-out ziet er echt heel mooi uit! Fijn dat je volledig dierproefvrij gaat bloggen. Het lijkt mij niet makkelijk om alle beautyproducten in een dierproefvrije versie te bekomen. Ik wens je alvast heel veel succes met het behalen van je goede voornemens!
  Aurelie onlangs geplaatst…Love: JoghaMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel! Het is inderdaad niet altijd makkelijk, maar ik probeer het al een tijdje en wil er nu de volle 100% voor gaan.


 3. Maurizio D'Astolfo 1 januari 2016

  Congrats van de trotse papa!

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel pap!


 4. Tania 1 januari 2016

  Beste wensen voor het nieuwe jaar. Je lay-out ziet er echt mooi uit.

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel!


 5. Christina 1 januari 2016

  Mooie transformatie! Veel succes met je goede voornemens

  xx

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel!


 6. Marijke 1 januari 2016

  Mooie layout! Happy 2016! xxx
  Marijke onlangs geplaatst…How To: Wake Up Tired Skin!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel!


 7. Jana 1 januari 2016

  Leuk dat je dierenproef vrij gaat beginnen bloggen,spannend! Heel erg mooie lay out trouwens
  Jana onlangs geplaatst…✳ Voornemens 2016 ✳My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 1 januari 2016

   Dankjewel!


 8. Bibiane 1 januari 2016

  Ik vind de nieuwe layout echt prachtig geworden! Mijn grootste doel dit jaar (naast ervoor zorgen dat ik me weer beter in mijn vel ga voelen…) is mijn nieuwe blog uitbouwen. Ik kijk er zo naar uit om er aan te werken en ook wil ik eens een bloggersmeeting bijwonen. Daarvoor was ik altijd wat verlegen en ‘bang’ (“niemand gaat mij leuk vinden”), maar nu wil ik er echt werk van maken!

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Dankjewel! Er vooral voor gaan! Veel succes!


 9. Nicky | NickyNails 2 januari 2016

  Oh wow, je blog ziet er echt leuk uit! Niet dat dit niet zo was bij de oude lay-out maar deze nieuwe vind ik echt fantastisch! Ik ben benieuwd of je je doelen gaat behalen. Succes!

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Dankjewel!


 10. Marijn Peters 2 januari 2016

  Heel mooi gedaan!!!!
  Veel succes met je blog en je eigen voornemens. Je kan het !!

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Thanks Marijn!


 11. beautifulday4makeup 2 januari 2016

  Je lay-out is super geworden
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Favorieten van HEEL 2015My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Dankjewel!


 12. Nathalie 3 januari 2016

  Gefeliciteerd met je nieuwe website, het ziet er allemaal heel goed uit! Super dat hij optijd klaar is na alle server stress van de afgelopen dagen Een heel fijn 2016!!
  Nathalie onlangs geplaatst…Best of 2015: sunniesMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Dankjewel! Voor jou ook een heel fijn 2016!


 13. Mariska 3 januari 2016

  Ik heb dit met veel plezier gelezen, leuk en enthousiast artikel! Over zo’n mooie blog kan je ook alleen maar enthousiast zijn! Heel veel plezier het komende blogjaar en ik ben benieuwd!
  Mariska onlangs geplaatst…MAC Pro Longwear Concealer reviewMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Dankjewel! Superlief!


 14. Cassandra 3 januari 2016

  Je lay-out is heel mooi geworden! Inderdaad een stuk “cleaner”. Ik heb ook het goede voornemen om weer lekker in mijn vel te komen en daarom heb ik samen met een medeblogster de #vanshitnaarfit challenge bedacht die morgen start. Misschien is het wat voor jou?
  Cassandra onlangs geplaatst…Gastblogger worden? Princess-Leia.nl zoekt jou!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 3 januari 2016

   Dankjewel! En dankjewel ook voor de tip! Ik heb me aangemeld op facebook! Ben benieuwd wat het precies in zal houden!


 15. janine 3 januari 2016

  Nog een gelukkig nieuwjaar! En ik ben jaloers op je nieuwe lay-out haha ziet er super tof uit! X

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Oh lief! Dankjewel!


 16. Kyara 6 januari 2016

  Wauw, je blog is heel mooi geworden!

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Dankjewel!


 17. Anneleen - Teasistars 7 januari 2016

  Romina je lay-out is echt heel erg mooi!! Ik wens je natuurlijk ook het allerbeste toe voor het jaar 2016! Dat je voornemens mogen uitkomen! Ik wens je er alleszins alle succes van de wereld mee toe!

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Dankjewel Anneleen! Hetzelfde voor jou!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge