Welkom terug! Full Time Job en Nieuwe Planning

Het is alweer een hele tijd geleden sinds mijn laatste artikel. Een maand om precies te zijn. De reden? Ik ben onlangs gestart met mijn eerste full time job! Hoewel ik mijn job enorm graag doe en ik mij er helemaal op mijn gemak voel, mis ik het bloggen. Vandaag breng ik hier weer verandering in. Benieuwd wat je van mij kan verwachten? Lees snel verder!

Welkom

Oké, ik pik het bloggen dus weer op en deze keer in combinatie met een full time job. Een hele uitdaging, maar ik zie het zitten en heb er zin in! Blij dat jullie er ook weer bij zijn!

.

Nieuwe planning

Voor wie mijn blog regelmatig bezoekt (I see you :D) heb ik een planning bedacht waaraan ik me ga proberen houden. Vanaf nu ga ik namelijk op maandag, woensdag en vrijdag een artikel online zetten. Een extra artikeltje zou al eens kunnen gebeuren als ik hiervoor tijd vind, maar op die 3 vaste dagen kan je alvast rekenen op een artikel! Het liefst post ik elke dag iets, maar laten we realistisch zijn, van een full time job zonder artikels naar een full time job met 7 artikels, that ain’t going to work! :p

.

Youtube?

Wat youtube betreft ga ik me voorlopig niet op een planning vastpinnen. Heb ik tijd? Dan komt er een keertje een video. Heb ik geen tijd? Helaas, misschien een andere keer dan. Ik laat het bloggen even voor gaan omdat ik hier voor mezelf het meeste plezier uit haal, en dat is uiteindelijk het belangrijkste in een hobby!

That’s it folks! Tot maandag!

2 Comments

  1. Femcetera 1 september 2017

    Leuk dat je weer terug bent en proficiat met je nieuwe job!

    Beantwoorden
    • Romina 6 september 2017

      Dankjewel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge