Winactie – 500 volgers op Instagram

Vandaag even een kleine afwijking van mijn blogschema. Ik heb namelijk de 500 volgers behaald op instagram, waar ik enorm blij mee ben. Ik beloofde daar ook al een winactie voor en bij deze wil ik dat ook even laten weten via mijn blog! Lees je mee?

SAMSUNG CSC

Ik ga het vrij kort houden, want de winactie loopt op mijn instagram account en dus niet op mijn blog. Maar ik wou het hier toch even vermelden voor degenen die mij nog niet volgen op instagram en het dus misschien niet wisten.

SAMSUNG CSC

Hoe je moet deelnemen (Via mijn instagram! Via mijn blog kan je voor deze winactie niet deelnemen, maar hier komt later wel een andere winactie) en wat je kan winnen kan je op bovenstaande foto al zien, maar kan je ook nog eens in de beschrijving van de instagram foto vinden. Ik kan je alvast verklappen dat de ‘verrassing’ die in het midden van de foto staat vermeld een juweeltje zal zijn van Tutto Bello, de handgemaakte juwelenlijn van mijn mama. Om die reden maak je ook een extra kans als je ook haar webshop op instagram volgt.

Maandag ben ik er weer met een review, maar voor nu wens ik iedereen veel succes en een prettig weekend!

4 Comments

 1. beautifulday4makeup 17 april 2015

  Ik zag het gisteren al op instagram. Hartelijk gefeliciteerd hoor!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Voedend Blauw: Bioderma Atoderm CrèmeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 17 april 2015

   Dankjewel! Doe je ook mee?


 2. Femke 21 april 2015

  Ik doe zeker mee! Die metallic tattoos zijn zooo mooi

  Beantwoorden
  • Romina 22 april 2015

   Ik probeer ze zelf morgen uit voor op vakantie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge