Winactie + Review – Gepersonaliseerd (Iphone) hoesje van CaseApp

Ja, je leest het goed! Mijn vorige winactie is nog maar net afgelopen, en ik heb al een nieuwe winactie in petto voor jullie. Deze keer eentje die ook geschikt is voor non-beauty liefhebbers! Je kan namelijk een hoesje of skin voor je gsm/mobiel winnen! Kijk dus snel verder!

JPEG image-C43C1DE1FC63-1

Ik werd onlangs benaderd door CaseApp en kreeg de vraag of ik een hoesje wou ontwerpen. CaseApp is een website waar je hoesjes en skins voor gsm’s, laptops en tablets kan bestellen. Niet alleen hebben ze hun eigen designs die zo te bestellen zijn, je kan ook zelf een ontwerp maken voor jou toestellen. Natuurlijk liet ik deze kans niet liggen en heb ik een leuk ontwerp gemaakt voor mijn nieuwe iphone 5s hoesje. Bij deze het resultaat.
Caseapp-2015-DaintyRibbons.com-02
Caseapp-2015-DaintyRibbons.com-03

Ik ging voor een design dat bij mijn blog paste. Ik koos voor dezelfde achtergrond als mijn blog met het logo van mijn blog en maakte het hoesje wat persoonlijker aan de hand van een tekstje en foto’s van mijn vriend en mezelf.
Caseapp-2015-DaintyRibbons.com-04

Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van het hoesje. Het hoesje is enorm stevig en sluit goed aan rond mijn iphone. Ook de kwaliteit van de afbeeldingen is super. Het ziet er precies uit zoals het ontwerp er op de website uitzag en dat vind ik super.
Caseapp-2015-DaintyRibbons.com-05

De mogelijkheden zijn oneindig en het is super makkelijk. Je kan zelf afbeeldingen uploaden, zoals ik gedaan heb, of je kan cliparts, tekst en nog veel meer items gebruiken die op de website beschikbaar zijn. Er is enorm veel keuze, maar hieronder is een klein voorbeeldje van wat je zou kunnen maken. Als je ervoor kiest om zelf afbeeldingen te uploaden, zoals ik deed, geeft de site aan wanneer de kwaliteit van je afbeelding niet goed genoeg is en kan je de afbeelding verkleinen of een andere afbeelding uploaden om ervoor te zorgen dat je hoesje helemaal perfect wordt.
Desktop-2015-DaintyRibbons.com-01

Tot slot ben ik ook enorm tevreden over de service, met name de snelle levering! Ik bestelde mijn hoesje op maandag en kreeg het vrijdag al binnen. Houd er rekening mee dat het een uniek hoesje is, dat nog gedrukt moet worden. Heel snel dus! Het werd geleverd in een stevig doosje, dat er ook nog eens leuk uitzag en een leuke tekst bevatte.
Caseapp-2015-DaintyRibbons.com-01

En ik heb goed nieuws! Twee maal goed nieuws zelfs! Als eerste mag ik mijn lezers een code geven waarbij je 20% korting krijgt op CaseApp. De code die je hiervoor kan gebruiken is “DRIBBONSCASE” en deze is geldig vanaf vandaag tot 26 juli.

Als tweede mag ik één van mijn lezers blij maken met een gepersonaliseerd hoesje! De winnaar zal een code krijgen om zelf gratis een hoesje te ontwerpen en te bestellen. Wat je hiervoor moet doen is heel simpel: de rafflecopter widget hieronder invullen. Er zijn enkele verplichte dingen om kans te maken, maar daarna verschijnen er nog een heleboel andere dingen waarmee je je kansen kan verhogen! Deze winactie is voor België en Nederland en zal zo’n 2 weken lopen. Op die manier hebben degenen die niet gewonnen hebben wel nog de kans om de kortingscode te gebruiken om zelf een hoesje, laptopskin of wat dan ook te bestellen.

a Rafflecopter giveaway

Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoesje en vind het superleuk dat ik één van mijn lezers ook blij mag maken hiermee! Veel succes!

25 Comments

 1. Anita H. 6 juli 2015

  Hey, wat een topactie. Mocht ik winnen dan ga ik denk ik aan de slag met dierenprint, eigen portretfoto en eventueel nog iets met maskers. Alles in zwart / wit / grijs met misschien nog roze erbij.

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Klinkt heel leuk!


 2. Miss Happinez 6 juli 2015

  Wat ik op mijn hoesje zou zetten? Hmmmm lastig! Ik denk allemaal foto’s met mensen die belangrijk voor me zijn
  Miss Happinez onlangs geplaatst…EngelenroeperMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Dat is altijd heel leuk he


 3. Jamey 6 juli 2015

  Leuk hoesje heb je gemaakt! Ik heb de mijne ook gereviewd! Ben benieuwd wat je van de mijne vind lol!
  Jamey onlangs geplaatst…Caseapp HoesjeMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Thanks! Oh wauw, de jouwe is ook echt heel mooi geworden!


 4. sandra 6 juli 2015

  Wat ontzettend leuk, je hebt ook echt een leuke stijl qua hoesje. Ik zou er iets heel kleurrijks van maken (want ik heb altijd iets van kleur aan).

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Aw thanks! Ja dat zou heel mooi zijn voor de zomer ook he


 5. Annick de Jong 6 juli 2015

  Ahh superleuk ik zou er een zomerseprint opzetten!

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Oh superleuk!


 6. Saraya 6 juli 2015

  Wat een leuk hoesje
  X
  Saraya onlangs geplaatst…H&M Lipgloss / Lotus Flower!My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Dankjewel!


 7. Berdien 6 juli 2015

  Ahhh cute!! Ik zou of een afbeelding van donuts er op doen ( jammie!) of juist een random mix met hartjes, vogel en een mooie quote!

  Beantwoorden
  • Romina 7 juli 2015

   Dat kan zeker met de website zelf, daar hebben ze allerlei quotes, vogel, hartjes en noem maar op. Zou ook supermooi zijn!


 8. Maxime 7 juli 2015

  Super leuke winactie!
  Ik zou heel graag een hoesje willen maken voor een vriendin van mij die voor een jaar naar Amerika gaat; dit leek me een heel leuk cadeautje!
  Maxime onlangs geplaatst…#Shoe storyMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 19 juli 2015

   Superlief dat je dat zou doen! Succes!


 9. Michelle Kaiser 7 juli 2015

  Helemaal te gek deze winactie, super leuk. Ik doe zeker weten mee.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…SensatioNail FUSE Gelnamel ❤ met video❤My Profile

  Beantwoorden
 10. Jolijn 11 juli 2015

  Super leuk ! Ik doe graag mee
  XX Jolijn

  Beantwoorden
 11. Esmeralda Groenland 13 juli 2015

  Wat leuk! Ik zou zo snel niet weten wat ik er op zou zeggen,maar het lijkt me erg leuk!

  Beantwoorden
  • Romina 19 juli 2015

   Ze hebben veel keuze, dus je vind er vast wel iets bij dat je leuk vindt!


 12. Michelle Kaiser 13 juli 2015

  Ik vind dit geweldig en doe heel graag mee ☺️
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Essence ❤ Fall Winter 2015My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge