Winter en Kerst met Esprit

We kunnen er niet meer aan ontsnappen. De herfst is in het land en ook de winter staat voor de deur. Hoewel het koude weer niets voor mij is (ik ben een enorme koukleum, you know), link ik steeds twee leuke aspecten aan de winter: een nieuwe garderobe en kerst! Benieuwd welke outfits ik deze winter en met kerst zal dragen? Kijk snel verder!

befunky-collage_174

Comfy

In de winter draag ik het liefst zo comfy mogelijke kleding. Het eerste dat in me opkomt wanneer ik aan comfy winterkledij denk is een jumpsuit of onesie. Vaak zijn onesies nogal bombastisch en niet erg flatterend. Esprit heeft er echter eentje dat er niet eens echt uitziet als een onesie (€99,99), maar wel dezelfde comfort geeft. Voor de echte koukleumen zoals mezelf, is een bijpassende poncho (€49,99) ideaal. Om de outfit af te maken passen deze superzachte booties (€49,99) perfect!

befunky-collage_227

Christmassy

Wanneer het iets meer christmassy mag zijn kies ik graag voor een t-shirt of trui in kerstsfeer. Dit ‘oh deer’ t-shirt (€15,99) is hiervan een perfect voorbeeld! What’s not to like, right? Om ook deze outfit comfortabel te houden kies ik voor een stretchy jeans (€59,99), nude sneakers (€49,99) en een grofgebreid vest (€69,99). Afwerken met een warme muts (€29,99) om naar buiten te gaan en you’re ready to go!

befunky-collage_156

Casual

Ik ben de laatste tijd erg into bordeaux en een outfit met deze kleur kon dus zeker niet ontbreken. Deze geruite blouse (€49,99) en bordeaux broek (€59,99) creëren de perfecte casual outfit in die trend. Een paar toffe sneakers (€79,99) en een lederen horloge (€129,90) erbij en ook deze outfit is compleet.

befunky-collage_35

Party

December is een feestmaand en een feestelijke outfit kan dus zeker niet ontbreken. Ik kies hierbij het liefst voor een kleedje (€99,99) met rosé gouden accessoires, zoals dit horloge (€149,90), deze set ringen (€79,90) en deze oorstekers (€35,90). Een paar hakken (€59,99) eronder en ik ben klaar voor kerst of nieuwjaar!

bob style wigs

Met de items van Esprit kan je alle kanten op en kan je voor elke gelegenheid een perfect outfit samenstellen!

Welke outfit is jouw favoriet?

1 Comment

  1. আসসালামু আলা ইয়া মানিত্তা বায়াল হুদা।

    An amazing article on your Website.

    This is really a considerable post – Clear enough and easy to follow on the topics of.. Great Presentation.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge