Wishlisted ♥ Morphe 35O

Vandaag even een kort artikeltje waarin ik weer een item laat zien dat op m’n wishlist terecht komt. Zoals jullie misschien nog wel weten, hield ik in 2015 een wishlist bij waarop ik doorstreepte welke items ik uiteindelijk had. Ik vond het wel leuk om te zien hoe dit liep ofzo. Ook dit jaar begin ik met een nieuwe wishlist en vandaag laat ik jullie het eerste item zien: het Morphe 35O palette!

Dit palette wil ik eigenlijk al een tijdje, sinds Rani erover sprak in één van haar filmpjes om precies te zijn. Maar toen ik het voorbij zag komen in de favorieten van 2015 van zowel Rani als NikkiTutorials, werd de ‘must have’ factor alleen maar groter!

Dit palette is een mix van neutrale en bijzondere kleuren. Vooral de rechterkant van het palette spreekt mij aan, aangezien ik dit soort kleuren nog niet heb, maar ze mij wel erg mooi lijken! Voorlopig hou ik een spending ban, dus laat ik het palette nog even liggen, maar wie weet belandt deze in 2016 nog wel in mijn collectie!

Heb jij dit palette? Wat vind je ervan?

10 Comments

 1. Mariebeauty 9 januari 2016

  Ik heb ook een morphe pallet maar dan in de kleur 35W, ook een super mooi pallet. Maar deze 35O staat ook nog op mijn wishlist!
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Barry M nailpolish 438 PersianMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Die Morphe palettes zijn allemaal wel mooi denk ik he Ik kan bijna niet kiezen om eerlijk te zijn haha


 2. Sparklesofmakeup 9 januari 2016

  Oh ja ik ben vooral verliefd op dat merk. Ze hebben zoveel leuke spullen!
  Sparklesofmakeup onlangs geplaatst…VIDEO| FAVORIETEN 2015My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Echt he!


 3. Anke 9 januari 2016

  Ja lap e, nu wil ik da ook. Wa was da weer van slechte invloeden op elkaar ? :p

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   HAHAHAH! Slechte invloed? Wij? Hoe komt ge erbij! Haha sorryyy


 4. beautifulday4makeup 10 januari 2016

  Het lijkt mij idd een prachtig palette

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   En goede kwaliteit naar het schijnt! Ben benieuwd


 5. Bibiane 10 januari 2016

  Oh my, dit is sooooo pretty… Ik ben zeker ook te vinden voor de kleurtjes rechts

  Beantwoorden
  • Romina 11 januari 2016

   Ja ze zijn zo mooi he!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge