Festival Proof Zomer Trend: Metallic Nail & Cutticle Tattoos

Wie aandachtig was in mijn vorige artikel en video, merkte al dat ik metallic tattoos op mijn vingers had. Ik hou van leuke details die alles net wat meer ‘oomph’ geven, en deze kon ik dus niet laten liggen toen ik ze tegenkwam!

.

Inhoud

De metallic tattoos die ik kocht (in veritas) zitten per 24 in een pakje. Je krijgt daarbij allerlei verschillende vormen: van vogeltjes tot geometrische vormen (my faves!). Alle exemplaren in dit setje zijn goud, waar persoonlijk ook mijn voorkeur naar uitgaat.

De 24 tattoos zitten verspreid op deze 2 velletjes. Je krijgt hier dus een mooi overzicht van de exemplaren die je in deze set terugvindt. Ik dacht hier even enkele favorieten te noemen, maar to be honest, ik vind ze allemaal even leuk! ?

.

Hoe?

Deze tattoos zijn zowel bedoelt voor op de huid als voor op de nagels zelf. Je kan er dus veel kanten mee op en ik zie ze dan ook als het perfecte accessoire voor de festivals die er weer aankomen! Aanbrengen gebeurt zoals in onze jeugd: uitknippen, op de gewenste plek plaatsen met de tattoo naar beneden, vochtig maken met een washandje en voilà!

.

Festival Proof!

Ik ben echt enorme fan! Uiteraard moet je niet verwachten dat deze tattoos weken blijven zitten (tenzij je je handen nooit was misschien, ieuw! ?), maar persoonlijk stoort dat me echt niet! Ik hou van variatie en kijk er dit festival seizoen (Lees: Tomorrowlannndddd, here I come!) al enorm naar uit om mijn festival outfits lichtjes op te pimpen met deze metallic tattoos!

.

Welke tattoo is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge