Mijn nieuwe zonnebril ♥ Sunglasses-shop.nl

Ik ben vrij kieskeurig als het op zonnebrillen aankomt. Vaak staan ze me niet of zijn ze gewoon te groot voor mijn hoofd. Als ik dan een toffe bril vind die me wel staat én goed zit, draag ik hem non-stop! Vandaag laat ik mijn nieuwste exemplaar zien! Kijk je mee?

2015-07-16-2015-DaintyRibbons.com-05

Ondertussen weet ik wel ongeveer welke modellen me goed staan. Het probleem is alleen dat de modellen die me staan meestal heel saai van kleur zijn. Gewoon bruin of gewoon zwart. Maar af en toe draag ik ook wel eens graag een zonnebril die iets extra’s heeft.

2015-06-26-2015-DaintyRibbons.com-02

Ik mocht onlangs bij Sunglasses-shop.nl een zonnebril uitkiezen. Omdat mijn vriend een RayBan Clubmaster heeft, wist ik dat dit model me wel leuk zou staan. Ik vond op Sunglasses-shop.nl een budget versie van deze zonnebril die er toch net ietsje anders uit zag, namelijk de SXUC Master in de kleur blauw. Hij is niet zomaar blauw, maar heeft een leuk patroontje, wat hem ietsje specialer maakt.

2015-06-26-2015-DaintyRibbons.com-01

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben over de kwaliteit. Voor deze zonnebril betaal je maar €24, maar toch voelt hij enorm stevig aan en zit hij perfect! Hij ziet er precies uit zoals op de foto dus je komt niet voor een verrassing te staan wanneer je een zonnebril bestelt. Bovendien krijg je bij een aankoop een stoffen zakje voor je zonnebril, waardoor je hem in perfecte staat kan houden en krassen kan voorkomen!

2015-07-16-2015-DaintyRibbons.com-03

Naast budgetbrillen kan je bij Sunglasses-shop.nl natuurlijk ook toffe merkbrillen vinden. Als dat meer jou ding is, kan je daar dus even een kijkje nemen! Ikzelf vind dat zeker geen noodzaak, vooral omdat ik bij dure brillen schrik heb dat ik ze zou breken of verliezen. Een kwalitatieve budgetvriendelijke bril vind ik dus helemaal prima.

2015-07-16-2015-DaintyRibbons.com-06

Zo kan deze ook perfect dienen voor mijn citytripje naar Parijs met mijn vriend aankomend weekend. Hij past bij veel, zit goed, beschermt goed tegen de zon en is daarom perfect voor zo’n trip.

2015-07-16-2015-DaintyRibbons.com-04

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?

14 Comments

 1. beautifulday4makeup 25 augustus 2015

  Ik vind dat blauwig een erg mooi accent op je bril
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Verander nooit een winnend team – Sunlight Nutrive Car ZeepMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Thanks!


 2. Jamey - Beauty Unboxing 25 augustus 2015

  Leuke bril! Staat je goed!
  Jamey – Beauty Unboxing onlangs geplaatst…OPI – My Gecko Does TricksMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Dankjewel


 3. Jana 25 augustus 2015

  Ik vind ‘m tof! Hoelang duurde het voor je hem ontving? Ik heb er ook net eentje besteld en ik hoop dat ik hem nog heb voor ik volgende week op vakantie vertrek!
  Jana onlangs geplaatst…Birthday WishlistMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Ik denk ongeveer 5-6 werkdagen.. Heb hem wel al een tijdje geleden ontvangen, dus ik weet het niet meer zeker. Hopelijk heb je hem op tijd ja! Welke heb je gekozen?


 4. Mariebeauty 25 augustus 2015

  Ik vind hem heel erg mooi, en hij staat je ook heel erg goed! Topkeus…
  Mariebeauty onlangs geplaatst…Verslag • Maaseik • B&B • Numero 1My Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Dankjewel!


 5. Saraya 25 augustus 2015

  Leuke zonnebril, staat je erg leuk
  X

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Dankjewel!


 6. sparklesofmakeup 26 augustus 2015

  Heel mooi exemplaar!!
  sparklesofmakeup onlangs geplaatst…VIDEO| KISS & MAKEUP DAYMy Profile

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Dankjewel!


 7. Bianca 26 augustus 2015

  Ooh heel mooi met dat blauwe accent

  Beantwoorden
  • Romina 26 augustus 2015

   Dankjewel! Ik vond dat ook wel een leuk accentje, zo is hij echt helemaal anders dan mijn andere brillen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge